Ivana Mišerić krasi naslovnicu jesenskog izdanja časopisa Lijepa i aktivna

31/08/2017

Radijska voditeljica Ivana Mišerić krasi naslovnicu jesenskog broja dvomjesečnika Lijepa i aktivna. Potražite novi broj od 29. kolovoza na svim kioscima!

Zadovoljna u svojoj koži 

LIJEPA I AKTIVNA 8

Razborita i elokventna, radijska voditeljica Ivana Mišerić, jasno i bez premišljanja izražava svoje stavove. Iako je u intervjuu priznala da u posljednje vrijeme rijetko vježba (obećaje da će se to uskoro promijeniti), no redovito šeće sa svojim psom, pa se i to računa. U razgovoru za Lijepu i aktivnu dotaknula se sve prisutnije pojave na društvenim mrežama, tzv. body shaminga. 

LIJEPA I AKTIVNA 5

“Pritisak da izgledaš nekako i da se ponašaš nekako, dolazi odsvuda, ponajviše iz svijeta šoubiza, pregledavaju se Instagram profili koji nabijaju komplekse i stvaraju dojam nedostižnosti i savršenosti. Filteri, namještene poze, ljepši život nego što to zaista jest.”

Moje sportsko tijelo

LIJEPA I AKTIVNA 2

U jesenskom izdanju časopisa Lijepa i aktivna predstavljamo novu rubriku u kojoj će žene i muškarci pokazati rezultate svoga napornog rada i otkriti što ih je potaknulo da se počnu baviti fizičkom aktivnošću! 

6 sati sjedenja dnevno – alarm koji zove na uzbunu!

LIJEPA I AKTIVNA 3

Bolovi u vratu, ramenima, leđima i rukama postali su svojevrsna epidemija današnjeg doba, a sve zato što nam je draže zavaliti se na kauč pred televizor ili kompjutor ili živjeti aktivno. Kako bi nas potaknula na kretanje, dipl. kineziologinja Lana Novota osmislila je jedinstven koncept vježbi za kralježnicu za koje vam više neće upaliti nikakvi izgovori jer ona ide tamo gdje smo najugroženiji – na naša radna mjesta.

Snagom mišića do osobne promjene i sreće

LIJEPA I AKTIVNA 9

Narodna je poslovica “Što te ne ubije, ojača te”, a neki bi dodali i učini čudnim. Ovo pravilo itekako vrijedi za protagonistice naše priče o bodybuildingu. One nisu čudne, iako se njihova ljubav, koja je iz hobija prerasla u posao, često doživljava kao rezervirana za muški rod, no definitivno jesu kroz patnju ojačale, i psihički i fizički. Osobne nesreće i nemoć ono su što ih je motiviralo da se usmjere na bavljenje tijelom, počnu istraživati kako funkcionira te na koji način unaprijediti taj čudesan “stroj”. Mukotrpno vježbanje, disciplina, no ponajprije životni optimizam i vjera u vlastite snage jest ono što im je omogućilo da nadiđu privatne tragedije, no nije stalo na tome. Inspirirajte se životnim pričama dviju predivnih hrvatskih bodybuilderica, 50-godišnje slikarice Jelene Sremić Lulić i 32-godišnje vojne pilotkinje Antonije Trupinić!

U boj protiv bora u svakoj dobi

LIJEPA I AKTIVNA 7

Odrekli ste se sunčanja. Rekli ste “ne” tulumarenju. Čak ste povećali unos povrća, a sve u ime zdrave i blistave kože. Sve su to pametni potezi. Spriječiti starenje kože najbolja je strategija kojom ćete očuvati ten. Iako ne postoji način da se potpuno oduprete nastanku bora, plan koji vam donosi Lijepa i aktivna – koji cilja na vašu dob – očuvat će i obnoviti kožu te je učiniti mlađom. 

Potražite i paket Lijepa&aktivna s knjigom za 39,90 kuna!

LIJEPA I AKTIVNA 4

Novi broj Lijepe i aktivne donosi paket s knjigama koji može biti vaš za samo 39.90 kuna. Birajte između tri naslova Tjeselsni znakovi, Dr. Oz savjetuje- smanjite stres i Gimnastika uma!

Potražite novi broj i paket na svim kioscima od 29. kolovoza! 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj