Iskričava osveta

19/01/2015

Urnebesna ideja o tome kako obične, najobičnije šljokice mogu postati vaše osvetničko oružje...

Zamislite neki od sljedećih scenarija: vaša donedavno 'draga' prijateljica spetljala se s donedavno vašim dragim; šefica vam je prava kuja koju ne možete smisliti i koja vam svakodnevno zagorčava život; XY vam se iz samo vama poznatog razloga zamjerio dovoljno za čitav život. Stranica Ship Your Enemies Glitter nudi vam jedinstvenu vrstu 'osvete' u cijelom svijetu. Ok, ne baš osvete, ali...

Naime, pokretači ove web stranice i pravog malog biznisa šljokice mrze toliko da su došli na genijalnu ideju da svakome u svijetu, tko to želi, pruže uslugu slanja kuverte pune šljokica. Naravno, šljokice se na vaš zahtjev anonimno šalju vašem ljutom protivniku i dostavljaju se u apsolutno svaki kutić svijeta, za svega 9.99 australskih dolara.

Ako vam još uvijek nije jasno zbog čega biste nekome tko vam u najmanju ruku nije simpatičan poslali šljokice, evo koja je poanta ideje: zagorčati ćete život svojem ljutom neprijatelju tako što se tjednima neće uspjeti otarasiti šljašteće napasti. Pokretači ideje zaklinju se kako šalju pozamašnu količinu, pomno upakiranu, kako bi se što kvalietnije raspršile posvuda. Dodati možete i koju god poruku želite. A ako još uvijek ne vjerujete u ideju, probajte prvo sami počistiti rasute šljokice, mogli biste promijeniti mišljenje. A ovaj urnebesni site svakako posjetite!
Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj