Iskoristite vikend najbolje što možete

25/10/2013

Nemate li ideje što biste ovaj vikend sa sobom, dopustite da vas počastimo s nekoliko ideja...

Na sveopće zadovoljstvo, opet je petak, što znači da su nam na raspolaganju dani kao stvoreni za zabavu, opuštanje i druženje s prijateljima. Treba uzeti u obzir i da je vrijeme više nego idealno za ovo doba godine pa preporučujemo da ga svakako iskoristite!

Boravak u prirodi

Vrijeme je toplo, životinje još ne spavaju zimski san, kao ni priroda pa iskoristite ove dane za obilazak zoološkog ili botaničkog vrta. Ukoliko nemate niti jedno od ovoga u svojoj blizini, iskoristite ono što imate. Piknik u prirodi ili na plaži, može biti jednako zabavan i opuštajuć, kao i planinarenje ili obična šetnja kroz predivnu prirodu.

Paintball

Bit ćete na zraku, super ćete se zabaviti i još ćete se k tome baviti fizičkom aktivnošću. Ovaj oblik druženja jednako je zabavan i frajerima i curama pa ga iskoristite za mega zabavu sa svojim društvom.

Kulturna injekcija

Volite li filmove i živite li u metropoli, posjetite Zagreb Film Festival koji se završava ovu nedjelju. Opustite se uz odlične filmske naslove, a nakon filma se počastite omiljenim pićem u staroj jezgri grada. Volite li više komercijalne filmove, zaputite se u najbliže kino i pogledajte neki od odličnih filmova koji su nedavno stigli. Preferirate li pak kazalište, nudi vam se veliki izbor. U zagrebačkom HNK-u možete pogledati operu "Ivica i Marica", kazalište Komedija počastit će vas urnebesno zabavnim "Cabaretom", a satiričko kazalište Kerempuh nudi odlične predstave "Svećenikova djeca" i "Spektakluk". U Exitu vas očekuju novi naslovi "Njuške" i "Izložak br.49".

Iće i piće

Ako najviše od svega uživate u dobroj hrani i jelu, posjetite neko od brojnih odličnih mjesta. Toliko ih je da je teško izdvojiti njih nekoliko, a izbor je doista velik - od malih restorana s bogatom ponudom domaćih jela, wine barova, pubova do odličnih slastičarnica. Ako su vam financijske mogućnosti ograničene, napravite večeru za najbliže prijatelje i u toplini sunca uživajte u komociji vlastitog doma.

Mia Borčić

Novo

Komentiraj