Imate neočekivani video call s managmentom? Osvojite steamer, najbolji spas u toj situaciji!

28/05/2020

Zašto je svijet toliko oduševljen ovim revolucionarnim proizvodom, sada i sami imate priliku saznati jer Cosmopolitan i Philips poklanjaju Steam&Go jednoj sretnoj čitateljici.

Koliko vam se puta dogodilo da ste u zadnji čas shvatili kako ste se preračunali s vremenom i kako više nemate 20 minuta za izaći iz stana, nego 2 minute? Naravno, s takvim trenutkom prosvjetljenja najčešće u paketu ide i spoznaja kako vam je košulja zapravo poprilično zgužvana, a i hlače bi mogle biti urednije...

Ili ste na primjer mirno sjedili i odrađivali svoj posao u udobnosti vlastitog doma te odjednom primili mail kako vam za 10 minuta počinje video call koji nipošto ne smijete propustiti, a vrijeme ponovno ne igra na vašoj strani.

Ili vam se recimo dogodilo da nakon cijelog dana u uredu imate još pokoji važan sastanak ili možda dejt za koji biste voljeli izgledati svježije i dotjeranije, ali jednostavno nemate vremena vraćati se doma, a nošenje rezervne odjeće u javnom prijevozom i ne zvuči kao najoptimističnija ideja.

2

Damo se kladiti da vam je svaka od ovih situacija poznata. Svakome od nas se redovito događa da smo u stisci s vremenom i da smo nerijetko primorani odvagivati prioritete jer jednostavno nemamo vremena za sve što bismo trebali učiniti. I baš u takvim situacijama steamer je isplivao kao odlično rješenje problema jer ozbiljno krati vrijeme potrebno za glačanje omiljene odjeće.

Philips Steam&Go se zagrijava za svega 45 sekundi, a što će oduševiti sve nas koji malo teže gospodarimo vremenom. Uređaj ima i odvojivu glavu zbog koje se u nekoliko sekundi napuni vodom, a kao što se brzo zagrijava, jako se brzo i hladi. Stiže i s torbicom otpornom na toplinu u koju ćete svoj steamer moći spremiti odmah nakon upotrebe te ga moći nositi svuda sa sobom na put jer je zbog kompaktnosti i oblika savršen dodatak svakom putnom kovčegu ili torbi, a što znači jednom zauvijek pozdravljanje s problemom zgužvane odjeće na putovanju, jer ćete uz ovaj mali kućni pomagač izravnati i osvježiti bilo kakvu vrstu i materijal odjeće, bez straha od progorijevanja.

3

Steam&Go je idealan asistent u svakodnevnom životu i zato što osim klasičnog načina glačanja kojim na primjer jednostavno možete osvježiti zimsku odjeću koja je dugo stajala u ormaru, ima opciju i okomitog glačanja uz koju jednostavno poravnavate rubove i osvježavate odjeću, a sve bez upotrebe daske za glačanje. 

Steam&Go ručno glačalo je vrlo brzo postalo omiljeni modni dodatak svih modnih insajdera i stručnjaka koji paze na svaki detalj. Šale se i kako je ova mala spravica zapravo pravi modni dodatak jer odjeća osvježena steamerom uvijek izgleda svježe i fantastično. A zašto je svijet toliko oduševljen ovim revolucionarnim proizvodom, sada i sami imate priliku saznati jer Cosmopolitan i Philips poklanjaju Steam&Go jednoj sretnoj čitateljici.

Sve što morate učiniti je opisati nam situaciju u kojoj bi vam Steam&Go spasio život, ili, bez nepotrebne dramatičnosti, barem neki važan događaj, da ste ga tada imali, a mi ćemo nagraditi priču koja nam se najviše svidi. Vremena imate do kraja mjeseca, odnosno do ponoći 31. svibnja 2020. godine. Sretno svima!

 

 

Cosmopolitan.hr

Polja označena zvjezdicom * su obavezna.

Novo

Komentiraj