Promo

Ideš u BIPU na kavu? Idem!

19/04/2021

Od sada na omiljenu kavu svratite do najbliže BIPA poslovnice...

Ujutro za dobar početak dana, popodne za užitak, a u večernjim satima s nešto malo više mlijeka, kava uvijek izmami onaj stari, poznati osmijeh na naša lica. Prateći najnovije svjetske trendove, od sad možete s osmijehom na licu u BIPA poslovnicama preuzeti svoj omiljeni napitak. 

Topli napitci koje možete pronaći u BIPA poslovnicama predstavljaju novu eru jer osim što su praktični, i ekološki su prihvatljivi. Rutina ispijanja kave ne mora biti vezana samo uz kafiće, a za najveće kavoljupce tu su i posebne pogodnosti. Jedna od njih je happy hour kada u BIPA poslovnicama možete zatražiti besplatne Franck snogoo napitke za van. Osim toga, plaćanjem putem aplikacije snogoo skupljate bodove i ostvarujete dodatnu mogućnost preuzimanja besplatnih napitaka. 

Franck snogoo samouslužni aparati za kavu pružaju vam ugodan predah u ovim užurbanim vremenima. Svima nam je važno da obaveze možemo obaviti bez čekanja i nepotrebnog gubljenja vremena, stoga je BIPA pažljivo osluškujući potrebe svojih kupaca osigurala još ugodnije iskustvo kupovine koje štedi vaše vrijeme. 

2

Ugodan ambijent i osmijeh na licu sa šalicom kave u ruci ono je što vašu kupovinu čini posebnom. Svratite do najbliže BIPA poslovnice i uvjerite se i sami u to da je puna košarica uz najpoznatiji napitak na svijetu uistinu ono što čini razliku. 

Popis BIPA poslovnica u kojima se nalaze Franck snogoo samouslužni aparati za kavu dostupan je na stranici https://www.bipa.hr/novo/snogoo.

Cosmopolitan.hr

Novo