I vas je oduševio Netflixov Tiger King? Onda će vas sigurno razveseliti vijest da stiže još jedna epizoda!

06/04/2020

A ako vas slučajno još jedna epizoda ne veseli dovoljno, znajte da postoje šuškanja o drugoj sezoni...

Izgleda da bi Netflix sljedećeg tjedna mogao objaviti još jednu epizodu dokumentarnog serijala Tiger King koji je oduševio gledatelje diljem svijeta. U novoj bi se epizodi trebao naći Jeff Lowe, koji je već glumio u seriji, ali i naslijedio brigu o velikim mačkama, a vijest je podijelio na svom Twitter profilu.

Svi mi koji smo obožavatelji (što definitivno ne uključuje Carole Baskin koja je btw rekla da je razočarana showom te ga je nazvala pretjerano eksplicitnim), čini se da bi nas Netflix sve mogao počastiti pravom poslasticom - još jednom epizodom koja bi uskoro trebala biti emitirana.

Naime, Jeff Lowe, neobičan momak koji je preuzeo vlasništvo nad parkom životinja koje su pripadale Joe Exoticu, razveselio je svijet svojim tvitom kako će sljedeći tjedan uslijediti nova epizoda. 'Netflix dodaje još jednu epizodu, bit će emitirana sljedeći tjedan. Sutra snimamo', objavio je. 

via GIPHY

A ako vas slučajno još jedna epizoda ne veseli dovoljno, znajte da postoje šuškanja o drugoj sezoni. Rebecca Chaiklin, jedna od članica snimateljske ekipe nedavno je za EW rekla kako još uvijek nisu sigurni, ali da definitivno postoji šansa za još jednu sezonu, budući da imaju nevjerojatne količine snimljenog materijala, jednako živopisnog i dramatičnog kao što su to bile i dosadašnje epizode. Dodala je i kako je u pitanju priča koja se još uvijek nije rasplela do kraja i kako neprestano na površinu isplivavaju neka nova saznanja pa sve ovo sluti na to kako je druga sezona više pitanje vremena nego toga hoće li se uopće dogoditi. Popularnost koju je stekla diljem svijeta, samo im dodatno ide u prilog. 

Kad se sve zbroji i oduzme, držite fige!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj