I Dioniz bi došao

21/03/2012

Znate da vino ima super moći. Poboljšava cirkulaciju, odličan je prijatelj vašem niskom krvnom tlaku i ono najbolje, pomaže vam da se opustite. Naravno, u svemu treba imati mjeru. Zato ne pretjerujte

vino

Za sve prave vinoljupce i one koji žele naučiti malo više o vinima Zagreb Wine Gourmet, međunarodni festival vina i gastronomije, poziva vas da isprobate fina vina i da uživate u raznim događajima od 13. do 15. travnja. Lokacija je lako pamtljiva: Gliptoteka i Centar Kaptol.

Ovaj trodnevni festival zasigurno će zasladiti vaše nepce, osloboditi vaš jezik i raspojasati vam osjetila. Pozovite svoje prijatelje, dečke, mame i tate te se pridružite ovoj manifestaciji osmišljenoj da biste prepoznali i zavoljeli vina. Osim tih zanimljivih detalja, dobro je znati da će se u ta tri dana premijerno prikazati i nekoliko najvažnijih dokumentaraca usko vezanih za Zagreb Wine Gourmet Weekend.

Da ovom festivalu ne bi nedostajalo ludila i zabave, pobrinuo se poznati DJ Tomo Ricov koji je zadužen za lude večernje zabave. Zato ako želite stići na neki od zabavnih programa, pojavite se nakon 19 sati kada će izložbeni prostori poprimiti izgled novog IT mjesta za zabavu. Osim već spomenutog DJ-a, glazbeni dio podignut će i najpoznatiji regionalni vinari koji će se okušati u glazbenim vodama i zapaliti već zagrijane podove Gliptoteke.

Dođite, družite se, pijuckajte vino i uživajte u delicijama visoke kuhinje.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj