Hot jesen uz novi Cosmopolitan

23/08/2019

Za sve one koji žele istog trena super odgovore na pitanja što obući, s kim furati, što gledati, kako se ludo zabaviti i ne manje bitno kako ispuniti sve želje, snove i fantazije... Paaaa, barem do kraja ove godine

Cosmo redakcija je na tren odložila svoje ljetne koktele kako bi doznala odgovore na sva pitanja koja muče Cosmo cure, ali i dečke diljem plaža – je li javna prosidba san svih naših ženskih snova ili scenarij iz pakla, jer kako sada reći “Ne!”? I jesu li frajeri, iako se puno brže od nas oporavljaju nakon prekida, puno veći romantičari od nas ili nam samo bolje čitaju misli? Kada smo već kod čitanja misli, imamo i test nakon kojeg ćete otkriti što vaš šef doista misli o vama, što očekivati od frajera koji živi sa starcima, kako starog, pomalo dosadnog dečka pretvoriti u seksi zvijer, što možete poduzeti u slučaju porn revengea te što biste sve trebali znati o zamrzavanju jajnih stanica.

novicosmomaterijali 1

Za one koje nisu ni primijetili da su pretjerali s koktelima donosimo iscrpan vodič za rehabilitaciju, kao i onaj kako se na brzaka oporaviti nakon prekida. Za sve ostale želje i snove molimo da primijenite WOOP metodu (želja-ishod-zapreka-plan). Mi smo je provjerili na svojoj koži i odgovorno tvrdimo da djeluje. Što reći nego – pucajte visoko i stojte čvrsto na zemlji. Osim, naravno, ako morate izaći na pozornicu i reći “Da!”.

novicosmomaterijali 5novicosmomaterijali 6novicosmomaterijali 7novicosmomaterijali 4novicosmomaterijali 3

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj