H&M loves Music

07/05/2014

Ovog nas proljeća očekuje zanimljiva kolekcija...

Ove godine, međunarodno popularni DJ-i, umjetnici i producenti predstavljaju kampanju H&M loves Music koncepta Divided. Pod geslom "The Summer Party", kolekcija u Boho stilu i surferskom izgledu moći će se od 22. svibnja 2014. nabaviti u H&M prodavaonicama.

Istovremeno s lansiranjem kolekcije, H&M loves Music nastupa kao jedan od glavnih pokrovitelja Lighthouse festivala. Od 23. do 25. svibnja 2014. poluotok Lanterna kod Poreča u Hrvatskoj u znaku je elektroničke glazbe na praznicima. Osim međunarodnih vrhunskih izvođača, na glavnoj pozornici nastupit će također zvijezda u usponu DJ Dream Koala - model kampanje za H&M loves Music. Još jedna poslastica festivala je Original-70ties-Rollerdisco, odnosno disko na rolama u originalnom stilu sedamdesetih koji upriličuje H&M loves Music. Ulaznice za festival mogu se osvojiti na H&M Facebook stranici.

Savršeno ljeto ne čine samo sunce i more, nego također moda i glazba. H&M loves Music povezuje ovo dvoje na jedinstven način. DJ-evi, umjetnici i producenti iz cijelog svijeta igraju glavnu ulogu u ovoj kampanji: Japanska DJ-ica Mademoiselle Yulia, DJ Dream Koala, dizajnerica i DJ Éclair Fifi te DJ, model i fotografkinja Cate Underwood mogli su se vidjeti već početkom travnja u prvom dijelu kampanje.

y

Umjetnici koji će se predstaviti u ljetnim kombinacijama s naglaskom na Boho stilu i surferskom izgledu su Kilo Kish (pjevačica/kantautorica te vizualna umjetnica iz Brooklyna), Chela (pjevačica alternativnog popa/kantautorica iz Australije), Vinsten (švedski akustično-elektronički dvojac) te Rebecca & Fiona (DJ/kantautorsko/producentski dvojac iz Švedske).

Photo credit: promo

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj