Genijalna inovacija u svijetu online trgovine

10/06/2014

Mi se samo pitamo zašto se ovoga nitko ranije nije sjetio...

Kada su određene stranice za kupnju putem interneta uvele rotiranje modela kako bi se komad odjeće mogao pregledati iz svakog kuta, mislili smo kako kupnja putem interneta ne može biti pouzdanija i bolja. A onda se par godina kasnije pojavila Larissa Thorne, genijalka iz Australije koja je oduševila sve šopingholičare svojom idejom.

 

1

Prije tek nešto više od mjesec dana lansiran je australski site 'Sizeable', no vjerujemo da neće proći dugo vremena prije nego i mnogi drugi siteovi krenu slijediti njihov primjer. Oni su uveli mogućnost da svaki komad odjeće koji vas zanima možete vidjeti ne na jednom, nego na čak 6 različitih modela. Svaki od modela drugačije je građe pa će kupci svakako moći dobiti jasniju sliku kako bi im neki konkretan komad pristajao. Jer morate priznati da i nije baš ista stvar birati komad robe koji gledate na visokom i mršavom modelu, a vi ste možda niži, s nekoliko kilograma viška i tipične 'kruška' građe.

Iako je ova ideja tek u svojim počecima, nama se čini poprilično genijalnom. Stoga ćemo pozorno pratiti novosti u ovom svijetu i nadati se uvođenju još nekih, jednako genijalnih inovacija. Jer je očito da uvijek može bolje!

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj