Spisateljica i Cosmo kolumnistica Marina Vujčić gostuje na G točki

17/10/2017

Ćaća se vratio, a vraća se i vaš omiljeni kulturni event u gradu – zapišite u planere, označite u kalendarima: srijeda, 18. listopada u 21 sat, foajea Gavelle i osma G • točka!

Očekuje vas, kao i dosad, red priče, red svirke, red čitanja, red spontanog pljeskanja – s nama su književnica Marina Vujčić, muzičar Damir Urban i Rade Šerbedžija, glumac, pjesnik, ruski špijun. O pitanjima anatomije, što dolazi poslije kiše i gdje su nestali mamuti razgovarat će s Ivanom Jozićem i Vladimirom Šagadinom. Voice-over: Vedrana Bibić i Tomislav Kuzmanović Ulaz je besplatan, osigurajte svoje mjesto na vrijeme, vrata otvaramo u 20:30.

Grad je u Gavelli, budite i vi. Vidimo se. * Projekt G • točka: Grad u Gavelli zamišljen je kao platforma unutar koje će se u mjesečnom ritmu stvarati nove, zajedničke, inovativne i hibridne umjetničke forme. Spojem live acta, talk showa, razgovora s gostima, čitanjima književnosti uživo te projekcijama različitih vizualnih umjetnosti, pružamo mogućnost drugačijeg doživljaja kako umjetničkog djela tako i njegova autora i autorice. Projekt organiziraju Festival europske kratke priče i Hrvatsko društvo pisaca.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj