Više nikad nećemo gledati Friends istim očima: Jeste skužili što Rachel radi prije doslovno svake rečenice u seriji?

25/02/2021

Kako nam je ovo moglo promaknuti!

Priznat ću, nalazim se među onima koji su seriju od početka do kraja pogledali najmanje četiri puta i vjerujem kako se takva više nikada neće roditi, no je li moguće da sve ovo vrijeme nisam opazila govorni tik Jennifer Aniston?

Čini se da nisam jedina.

Naime, jedan drugi fan serije na TikToku je odlučio podijeliti nešto za što kaže da bi nam zauvijek moglo promijeniti način na koji gledamo seriju. Čini se da lik koji glumi Jennifer Aniston, Rachel, ima svojevrstan govorni tik koji je moguće čuti prije gotovo svake rečenice koju izusti u cijeloj seriji.

I sama žrtva ovog terora, upozoravam vas kako, jednom kad ovo čujete, više ga nećete moći izbaciti iz glave.

@cts.trphe

#stitch with @sheherzog I meeeeEEEAN come ON! #friends #rachel #HealthyCooking #ClassicCatch #fyp #foryoupage

♬ original sound - cts.trphe

Da bi stvar bila gora, TikToker tvrdi kako je ovo govorni tik Aniston i kako to radi u svim serijama i filmovima, a ne samo u ovoj na što je niz fanova iste sekunde stalo u njezinu obranu tvrdeći kako ovo nije “mana” Jennifer već Rachel.

komentar 1

Štoviše, mnogi kažu kako su to itekako primijetili, ali im ne smeta. Dapače, Rachel bez “tika” ne bi bila Rachel.

komentar

Ipak, čini se da ćemo o pravim razlozima ovog glasovnog tika ipak morati razgovarati s Aniston ne bi li saznali je li riječ o nečemu što se u seriji rodilo spontano ili je genijalan tim iza serije znao točno što radi ne bi li naglasio njezinu smotanost i povremenu nesigurnost.

U međuvremenu ćemo vas počastiti kompilacijom čak 200 situacija u kojima Rachel pročišćava grlo (o da, toliko često!).

A za one najvjernije fanove serije, nadam se da vam ju nismo pokvarili. Iskreno, nisam sigurna je li to uopće moguće, s tikom ili bez.

Sara Schmidt

Novo

Komentiraj