Influencerica predstavila recept za salatu s kokicama i od interneta dobila… salatu?

18/04/2021

‘Ako ste vidjeli ovaj recept i pomislili da bi ga vrijedilo isprobati, onda se nemate pravo više ikada pitati što se nalazi u cjepivu protiv Covida-19.’

Kada bi morali odabrati jedan omiljen obrok, gotovo smo sigurni da nitko ne bi rekao ‘salata’ (osim ako ste psihopati). Ipak, jedan je vrlo neobičan recept potegnuo pravi mali kaos na Twitteru i to nakon što je Molly Yeh na Food Networku fanovima predstavila svoju “slavnu” hrskavu salatu s kokicama.

Recept sadrži majonezu, kiselo vrhnje, senf, mrkve, grašak, ocat, ljutiku, celer, potočarku, šećer i sol. Oh, i najkontroverzniji sastojak: kokice.

Da bi stvar bila bizarnija, Molly je salatu predstavila na sljedeći način: “Salata s kokicama jedno je od onih KLASIČNIH srednjezapadni jela koja biste često pronašli u podrumu crkvenog podruma. Ne mislite da će uspjeti, ali onda kušate i stvarno je dobro.”

Nije tajna kako je ubrzo krenula navala komentara vrlo zbunjenih i skeptičnih ljudi.

Kako god bilo, nismo sigurni kako da se osjećamo, ali je li stvarno grozno priznati da ju možda ipak želimo probati? Uostalom, ne znaš dok ne probaš zar ne?

Sara Schmidt

Novo

Komentiraj