Filmska priča o ljubavi prema hrani i novim životnim prilikama

27/10/2015

U filmu „Paklena kuhinja“ Bradley Cooper tumači lik glavnog kuhara, dok ga u Hrvatskoj personificira Šime Sušić na gastro odredištu Jamnice - JaKuham

U zagrebačkom Cinestaru u dvorani Gold Class u četvrtak, 22. listopada u organizaciji gastro odredišta JaKuham gastro blogeri, novinari i poznate osobe pogledali su  veliki filmski hit Paklena kuhinja (Burnt) s Bradleyjem Cooperom u glavnoj ulozi. I dok je Cooper glavni kuhar u odličnoj ekranizaciji ovoga gastro blockbustera, u Hrvatskoj je ta uloga pripala mladom kuharu Šimi Sušiću, koji svoje „kulinarske tajne” redovito otkriva na gastro odredištu Jamnice ‒ JaKuham.

JAMNICA, PIĆE ZA SVAKI OBROK I ZA SVAKU PRILIKU

Uz Jamnicu, koja je ovom gastro pričom odlučila razveseliti sve poklonike dobrog filma, ali još više istančanih gastro osjetila. Domaćini večeri bili su već spomenuti Šime Sušić i Nikolina Dianežević autori priča i recepata na JaKuham.hr, koji su za sve prisutne pripremili neodoljive gastro delicije. Uz odlične slane i slatke zalogaje koji su bili dio ove uzbudljive gastro avanture, Jamnica je još jednom potvrdila svoju priču da je idealno piće uz svaki obrok.

Burn 6

FILM ZA ONE KOJIMA JE KUHANJE IZAZOV, A HRANA STRAST

Filmska priča o buntovniku s Michellnovim zvjezdicama i vječitoj borbi između dobra i zla bila je odličan mamac za sve ljubitelje vrhunske gastronomije, za one koji pišu, razumiju i osjećaju hranu. A kroz ovaj film hranu su imali priliku osjetiti i glumac Nikša Krušelj, fotografkinja Mara Bratoš, umjetnički direktor i idejni začetnik Cro-a-Portera Viktor Drago, voditeljica Daniela Trbović, vlasnica PR agencije Lana Klingor Mihić te Lana Pavić, koji su sigurno pronašli recept koji će obogatiti njihovu kulinarsku zbirku.

Burn 7

Volite li dobar film koji govori o hrani, onda je Burnt priča koja će vas zarobiti svojim okusima, a tražite li piće koje će odlično pasati svakome vašem receptu to je Jamnica. Dok ćete na JaKuham.hr pronaći odgovore na sva vaša gastro pitanja.

Burn 9

Burn 3

Burn 5

Burn 4

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj