Promo

EKSKLUZIVNO: Novi broj Storyja donosi intervju s omiljenim članom žirija showa „MasterChef“ Melkiorom Bašićem

21/10/2021

Omiljeni član žirija „MasterChefa“ Melkior Bašić u novom broju Storyja otkriva nam zašto tijekom prvog snimanja nije osjećao noge, što misli o tome što žene luduju za njim zbog izgleda i šarma, kako je zavolio kuhanje te zbog čega kod kuće kuhaču prepušta voljenoj supruzi Andrei. “Ime mi je dala mama po didu Markiolu. Šukundida se isto zvao Markiol. Čini se da je to nasljedno ime u obitelji, u svakom drugom koljenu“, ponosno je istaknuo chef Melkior Bašić.

4

Glumica Lana Gojak Bajt otkriva nam sve o prvim mjesecima majčinstva te kako su se ona i suprug Siniša snašli nakon dolaska djevojčice koja im je donijela puno radosti i veselja, a i ponešto briga. Lana priznaje, uz kćerkicu joj ne treba ništa više. „Toliko smo svi zaljubljeni u Pinu, možemo je gledati satima. Obožavam njezin miris, pogled, kožu, a kad mi se nasmije ili zaguguće, nema ništa ljepše od toga. Još u rana jutra pomislim kako čudesno sanjam“, otkrila nam je Lana.

5

Svestrani umjetnik Rade Šerbedžija uoči koncerta u Lisinskom govori o svojim pjesmama, ulogama, starim i novim prijateljima, snimanju s Garyjem Oldmanom i prijateljstvu s Damirom Urbanom. U tjedniku Story pročitajte sve o povratku glazbenice Adele i njezinoj novoj pjesmi, prvoj u posljednjih šest godina.

2

Storyjeva kolumnistica Nives Celzijus progovara o tome zašto su žene dobre za svijet samo ako su dobre i za sebe te zašto trebamo ignorirati etiketiranja. Storyjeva novinarka Antonija Nazor razgovarala je sa zagrebačkom glumicom Natalijom Đorđević, a očekuje vas i zanimljiva priča o poznatom kanadskom reperu, pjevaču tekstopiscu i glumcu Drakeu.

3

Novi broj Storyja donosi i brojne lifestyle teme o modi, ljepoti, novim trendovima u svijetu interijera te gastro sceni. Potražite jesenski broj Storyja na svim prodajnim mjestima i inspirirajte se!

 

PROMO

Cosmopolitan.hr

Novo