Domaće inovacije koje morate isprobati

14/07/2014

Ovo su proizvodi koje morate isprobati, ako slučajno još uvijek niste...

Znate li što je TWIGS? Riječ je o potpuno novim proizvodima na domaćem tržištu- jedinstvenim podizačima prsa, zaštitnim 'flasterima' za bedra i pokrivalima za bradavice što omogućuje tisućama žena nesmetano uživanje u modnim trendovima i bolji izgled u omiljenim odjevnim predmetima.

2

U to se uvjerila i Tina Katanić koja se pojavljuje u TWIGS kampanji za 2014 godinu.  Popularna voditeljica i pobjednica posljednje sezone showa „Zvijezde pjevaju“ podržala je inovativan domaći dizajn, ali i dala podršku praktičnim rješenjima koja omogućavaju nesmetano uživanje u modnim trendovima . Tina je svoja bedra zaštitila od trenja jednokratnim flasterima, prsa umjesto grudnjakom oblikovala TWIGS podizačima, a lijepe haljine otvorenih leđa od sada će nositi uz TWIGS zvjezdice koje prekrivaju bradavice.

''Volim ovakva pametna rješenja i domaću inovativnost kao što je TWIGS. Proizvodi su jako ugodni za nošenje i doista pomažu. U posljednje vrijeme često čujem kako žene imaju probleme tijekom ljetnih mjeseci: dok nose suknje i haljine stvara se crvenilo nastalo trenjem bedara. Uz to, kako sakriti grudnjak kad se nosi haljina otvorenih leđa?  Za sve to TWIGS rješenja će sigurno biti od pomoći.''- komentirala je Tina Katanić.

3
Za ove su proizvode zaslužan je domaći dvojac - Melita Kramar i Tatjana Mihalić po čijim su naputcima i u skladu s testiranjima i zahtjevima tržišta nastali proizvodi potrebni svim ženama. Ove domaće inovacije po pristupačnim cijenama dostupne su u trgovinama DM-a i BIPE.

Photo credit: Promo

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj