Dođite na Cosmic Radiance korner na koncertu Britney Spears

20/09/2011

Namirišite se njenim novim mirisom BS Cosmic Radiance, stavite privremeni tattoo na pravo mjesto, upoznajte seksi frajera, fotkajte se s Britney, prelistajte novi Cosmo, a onda uživajte u koncertu

d

Gdje ćete se naći s frendicom među tisućama ljudi koji će nahrliti u Arenu? Kužimo, i nama je nekoliko puta došlo do dođemo do redara ili policajca, ljupko zaplačemo i milozvučnim glasom ga zamolimo da upali reflektore i satelitskom vezom pronađe ljude koje smo izgubili. Srećom, Cosmo curama se to ne može dogoditi jer mjesto susreta je poznato!

dečko za ljetoCosmic Radiance mirisni korneri! Jedan je smješten na ulazu C, a drugi na A (dva najfrekventnija ulaza), a mirisni Britney korner ne možete fulati jer je velik 4x4 metra, a i Britney će biti tu. Naravno, isprintana u prirodnoj veličini pa će se svi posjetitelji koncerta moći s njom fotkati i pričati unucima da im je Britney dala autogram na zapešću.

Ispravka! Ne morate žicati njenu posvetu kemijskom jer ćete na koncertu moći staviti i tattoo, a dok čekate u najseksi redu na koncertu, možete prelistati i Cosmopolitan s miss Spears na naslovnici.

 

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj