Dođite na 10. Sensa dan u Maksimiru

26/06/2020

Magazin Sensa, u organizaciji s Parkom Maksimir, u nedjelju, 28. lipnja organizira jubilarni 10. Sensa dan. I ovoga puta, zelene livade postat će oaza uzemljenja, sreće i vitalnosti. Pozivamo vas da nam se pridružite!

Dođite na Sensa dan najveći festival zdravlja, vitalnosti i ljepote na otvorenome! Uživajte u brojnim besplatnim događanjima u najljepšem zagrebačkom parku – Parku Maksimir.

Baš kao i proteklih godina, kada su se na programu Sensa dana na livadama parka održavale plesne radionice, vježbanja joge i pilatesa, te brojne relaksirajuće tehnike, kao i radionice zdrave hrane, i ove je godine redakcija magazina Sensa pripremila bogat i zanimljiv program.

sensa 9

Posjetitelji će moći zakoračiti i u svijet zdravog načina života, upoznati renomirane suradnike, degustirati zdravu hranu te brojne proizvode organske i prirodne kozmetike. Na pet lokacija (Livada Kišobran, Livada Lipovo sjedište, Mala pozornica, Zeleni kutak i Sensa info pult) održat će se oko trideset radionica, workshopova, treninga, predavanja za osobni razvoj te zdravstvenih edukacija. Sve radionice su besplatne, a svi zainteresirani moći će besplatno pregledati madeže od 11 do 14 sati u blizini Male pozornice, pod pokroviteljstvom Ladivala. 

sensa 8

Ako ste u potrazi za brzinskim, ali zdravim zalogajem na pikniku usred livade, staklenka s povrćem zvuči kao odlična ideja, zar ne? 

Imat ćete priliku degustirati prirodne Argeta Hummus namaze koji dolaze u tri različita okusa i odličan su izvor vlakana pa mogu nadomjestiti cijeli obrok. Za ovu prigodu, nutricionistkinja Karmen Matković Melki održat će predavanje na temu Proteini u vege prehrani, a piknik je predviđen od 13 do 14 sati na livadi Lipovo sjedište. Garnier će predstaviti svoje nove proizvode za njegu lica te kose, a posjetitelji će putem dvije nagradne igre moći osvojiti nagrade s vrijednim proizvodima.

sensa 6

A moći ćete degustirati i novi Highlife funkcionalni sladoled s manje šećera i masti - za užitak bez grižnje savjesti.  Ne propustite provjeriti i novu Melemovu ponudu dezodoransa bez štetnih sastojaka te Himalayin i Avonov novi asortiman proizvoda.

sensa 5

U sklopu Sensa dana tradicionalno će se održati i Sajam prirodnih proizvoda te mnoga zanimljiva događanja naših partnera na kojima ćete imati priliku isprobati ili kupiti nove proizvode za ljepotu i zdravlje, funkcionalnu hranu, dobiti savjete za njegu, zdravlje i prehranu. Na Sensa danu bit će i korneri partnera: Gariner, Ledo,  Himalaya, Ladival, Melem, Pip dar pčela i prirode, Argeta, Avon i Synlab te poznata mobilna tržnica lokalne i organske hrane Mali plac.

sensa 4

I ove godine imat ćete se priliku relaksirati te naučiti i iskušati nešto novo što će vas veseliti i obogatiti vaš život - baš ono što nam je svima u ovo vrijeme prijeko potrebno.

Tradicionalno, Sensa dan je humanitarno obojen jer se, prodajom starijih izdanja časopisa Sensa, prikupljaju dobrotvorna sredstva za Hrvatsku udrugu za ranu intervenciju u djetinjstvu (HURID).

sensa 3

To je nevladina udruga koja okuplja stručnjake u području rane intervencije s ciljem stvaranja sustava rane intervencije i promicanja znanstveno utemeljenih programa koji će pridonijeti dobrobiti mlađe djece s biološkim ili socijalnim rizikom i kvaliteti života njihovih obitelji.

Udruga HURID na Sensa danu ima postavljen izložbeni prostor na kojem upoznaju posjetitelje sa svojim ciljevima, aktualnim projektima i djelovanjem, a uz to, prikupljaju se humanitarna sredstva koja omogućuju provođenje aktivnosti udruge.

sensa 2

A kakav vas program očekuje saznajte na linku

Dođite sami ili s obitelji i posvetite vrijeme sebi i svojim užicima!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj