Dean Pelić na naslovnici prosinačkog Men's Healtha

03/12/2015

Prvo smo upoznali Deana Pelića kao modela; nakon što je postao TV voditelj, slici se pridružio i ton. Ali to nije sve: Dean je nedavno objavio i knjigu koja bi mogla promijeniti vaše viđenje modela kao dvodimenzionalnih likova! U intervjuu za novi broj Men's Healtha Dean govori o svojim strastima, modelingu, voditeljskoj i spisateljskoj karijeri te neispunjenim željama...

Zimske će mjesece svim damama ugrijati nova naslovnica časopisa Men's Health koju krasi maneken, voditelj i autor knjige Njegova strana priče Tebi Dean Pelić.

„Počeo sam pisati potkraj osnovne i početkom srednje škole. Obično to kreće sa zadaćnicom, nakon toga shvatiš da želiš reći nešto više, pa se to više jednog dana pretvori u roman. Da, uistinu sam napisao tinejdžerski roman, bilo mi je tada 15 godina... Sjećam se da sam ga čak pokušao objaviti. Poslao sam ga na 40 adresa i, naravno, nisam dobio nijedan odgovor. Nakon toga počeo sam pisati i pjesme, pa sam četiri godine pisao tekstove za rubriku na Tportalu... Onda sam počeo pisati i blog, i to na engleskom. To se, naime, događa kad se zaljubite u djevojku koja je strankinja i kojoj želite objasniti da niste poput ostalih.

Nije prošlo ni mjesec dana i kontaktirala me urednica na portalu Index i rekla mi da joj se sviđa to što pišem te pitala želim li pisati za Index Rouge. Objasnio sam joj da nisam osoba koja izlazi svaki vikend i samo se zeza, a ona je odgovorila da upravo to i traži. I dvije godine poslije, evo knjige“ rekao je za Men's Health 30-godišnjak koji je i vrlo tražen model s karijerom za rad u inozemstvu. No, kako je televizija bila njegov san od malih nogu, rado je prihvatio poziv HRT-a da vodi 'TV Bingo'. Odlučio je ostati u Hrvatskoj, ali putovanja su i dalje prva na njegovoj listi prioriteta.

„Pogledajte me, u običnoj sam bijeloj majici i trapericama, imam tri godine star mobitel koji je užasno spor... Ali sve to mi nije važno, samo mi dajte da putujem. Neki su se davno tukli da bi ušli u modnu trgovinu, ja bih se vjerojatno potukao samo da povoljno kupim avionske karte za New York. Privlače me i otoci, Kuba osobito“ otkrio je Umažanin koji je vrlo dobar prijatelj s jednom od najtraženijih manekenki svijeti Bar Refaeli.

Novi broj Men's Healtha s Deanom Pelićem u 'glavnoj ulozi' pronađite na svim kioscima od 27. studenog 2015. godine. 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj