Cosmopolitan vam poklanja beauty uređaj LUNA play plus!

13/05/2020

Ne propustite jedinstvenu priliku! Pretplatite se na Cosmopolitan i poklanjamo vam beauty uređaj LUNA play plus. Prvih 20 novih pretplatnika osvaja ovaj VIP dar, stoga požurite! A uz to, prva dva broja darujemo i šaljemo na vaš kućni prag

Čitajte Cosmopolitan 365 dana u godini! Pretplatite se na tiskano izdanje Cosmopolitana i darovat ćemo vam beauty uređaj – LUNA play plus.

FOREO_LUNA play plus_Aquamarine (1)

LUNA play plus savršen je kompaktni uređaj za čišćenje i umirujuću masažu lica švedskog brenda FOREO. Nježnija je od svih ostalih četki za duboko čišćenje jer se T-sonic pulsacije prenose putem mekanih silikonskih dodirnih točaka kako bi iz pora nježno uklonile nečistoću, sebum, mrtve stanice kože i ostatke šminke. Korištenjem uređaja LUNA play plus dvaput na dan bilo kad i bilo gdje vaša će koža postati mekša, glađa i besprijekorno blistava!

Pretplatite se na Cosmopolitan i iskoristite aktualnu ponudu godišnje pretplate jer prvih 20 pretplatnika osvaja VIP dar – LUNA play plus (vrijednost dara 349 kuna). Uz to, prva dva Cosma poklanjamo i šaljemo na kućnu adresu. Ponuda vrijedi do 25. svibnja.

Godišnja pretplata na Cosmopolitan iznosi 250 kuna, a uključuje VIP dar (za prvih 20 pretplatnika) i 12 brojeva (od čega su dva broja gratis). Polugodišnja pretplata na Cosmopolitan iznosi 150 kuna i uključuje 6 brojeva.

Cosmo pretplata svibanj 2020

Aktivirajte pretplatu na tiskano izdanje na +385 1 63 00 817 ili slanjem e-maila na pretplata@adriamediazg.hr

NOVO! Čitajte Cosmopolitan i u digitalnom izdanju, pojedinačno ili u obliku pretplate. Više doznajte ovdje

#budimopovezani #budimocosmo

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj