Cosmopolitan u digitalnom izdanju

03/05/2020

Ostanite doma, a društvo neka vam pravi On. Cosmopolitan, i to u digitalnom izdanju! Čitajte vaš omiljeni magazin u elektronskom obliku, pojedinačno ili putem pretplate. U sigurnosti svoga doma, jednostavno i kroz par klikova ‚dođite‘ do omiljenog Cosmo sadržaja

Da je 25. dan u svakom mjesecu rezerviran za magazin Cosmopolitan, koji tada stiže na kioske, znamo odavno. No, da je Cosmopolitan u travnju osvanuo i u novom, digitalnom izdanju, e to je već velika novost!

Stoga, drage čitateljice, odaberite hoćete li skoknuti do kioska i potražiti vaš omiljeni magazin u tiskanom izdanju ili ćete ga kupiti i čitati u digitalnom obliku, putem tableta, računala ili mobilnih uređaja. Izbor je na vama! Niti u jednom slučaju nećete pogriješiti jer identičan sadržaj i jednaka kvaliteta čekaju vas i u papirnatoj i elektronskoj verziji.

Ipak, za one koji žele više prostora doma i što manje arhive, a uz to su i virtualni tipovi – digitalno izdanje, pojedinačno ili godišnja pretplata – pun je pogodak! Stoga trk do najvećeg svjetskog kioska za prodaju digitalnih magazina - Magzter - gdje vas čeka Cosmopolitan.

Kako do kioska i Cosmopolitan digitalnog izdanja ?

Jednostavno, korak po korak. Klik na Magzter vodi vas na kiosk gdje je potrebno da se registrirate kao novi korisnik (ukoliko to već niste od ranije), te preko svog korisničkog računa odaberete željeni magazin (upis u tražilicu) i način plaćanja (npr. PayPal ili kartično plaćanje). Izvršite uplatu, a potvrda o kupnji stiže na vaš mail. Na platformi Magzter pojavljuje se link koji vodi na kupljeni digitalni magazin. Na vama je samo da se udobno smjestite, pripremite koktel i uživate u Cosmo sadržaju, u digitalnom obliku. Živjeli! 

2

Iskoristite pogodnost za godišnju digitalnu pretplatu

Cijena za Cosmopolitan digitalno izdanje identična je cijenama tiskanog primjerka na kiosku ili pretplate. Čak štoviše, u promotivnom periodu godišnja digitalna pretplata je i povoljnija u odnosu na tiskanu pretplatu, te za svih 12 brojeva Cosma iznosi 162,50 kune (pogodnost digitalne pretplate vrijedi do 13. svibnja 2020. godine). 

Jednostavnim klikom do virtualnog kioska, uz magazin Cosmopolitan, možete kupiti i ostala izdanja Adria Medije ZagrebStory, Storybook, StoryGourmet, Story Vjenčanja, Sensa, Elle i National Geographic Hrvatska. 

Kontakt za informacije oko digitalnog izdanja, pojedinačno ili pretplata: +385 1 44 44 998 ili putem e-maila digitalnapretplata@adriamedia.hr  

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj