Cosmopolitan DJ Insta Night ili kako je Cosmov rođendanski party zapalio društvene mreže!

10/04/2020

Prvi Cosmopolitan DJ Insta Night zapalio je Instagram!

22 godine su prošle otkako je vodeće žensko štivo po prvi puta s dalekog zapada stiglo i u naše krajeve. Pionir u pristupu mnogim temama, časopis Cosmopolitan oduvijek je bio tu za sve one djevojčice koje su bojažljivo i s milijun upitnika oko glave koračale prema nešto zrelijim godinama, nudio savjete i vrijedna iskustva iz svih aspekata života, ali ga i uljepšavao humorom, zabavom i najboljim idejama za dobar provod, bio on u dvoje, u društvu najboljih prijatelj(ic)a ili pak samo našem vlastitom. 

Ova godina prva je (i iskreno se nadamo posljednja) kada nismo bili u mogućnosti proslaviti rođendan onako sa stilom, uz stotine balona, tortu, šampanjac i koktele, najbolje plesne ritmove i naravno, sve drage uzvanike, prijatelje i suradnike, kao što je to već postala tradicija koja je iz godine u godinu potvrdila onu 'there's no party like Cosmo party', ali smo se zato još jednom prilagodili duhu vremena i uvjetima i pionirski održali prvi Cosmopolitan DJ Insta Night, party kojemu je svatko preko Instagram Livea prisustvovao iz udobnosti i sigurnosti vlastitog doma, party na kojemu smo se prvi put ikada pojavili u pidžamama (glitter pidžamama, naravno!) i party koji nas je ispunio kao niti jedan do sada. Možda zato što smo željni dobrog provoda, možda zato što jednostavno želimo zaboraviti na karantene, možda zato što smo zaboravili kako je to zaboraviti sve brige i jednostavno se opustiti, plesati i zabavljati, možda zato što nas je, unatoč fizičkoj distanci, Cosmov duh povezao, okupio i učinio nas bliskijima nego ikad prije... 

2

Puno je 'možda', ali jedno je sigurno - niti ovoga puta nismo ništa htjeli prepustiti slučaju pa smo se potrudili da na okupu imamo najbolju ekipu: barmenica Teja Lovrenščak podijelila je najbolje savjete za koktele bez kojih niti jedan party ne bi smio proći, DJ Rea i DJ Dadoo užarili su atmosferu svojim zarazno dobrim plesnim miksevima, a virtualni su se gosti diljem zemlje rasplesali i barem načas zaboravili na brige.

Kao što smo i obećali, budnim smo okom pratili sve goste i odlučili nagraditi one najbolje slatkim mirisnim iznenađenjima:

1. Barbara nas je apsolutno oduševila stylingom (i društvom) pa njoj ide upravo ta nagrada!

 3

2. Bilo da je party u prepunom klubu ili na Instagramu, Twinsi redovito poberu titulu onih najrasplesanijih - ZASLUŽENO!

4 4 

3. Uopće ne sumnjamo da su Hrvojevi kokteli bili preukusni, a po njegovim storyjima vidimo da si je definitivno dao truda zbog čega i odnosi nagradu za najbolji koktel!

5

Do nekog idućeg ludog provoda, čuvajmo sebe i druge, budimo povezani, budimo Cosmo! Ljubi vas vaša slavljenička redakcija!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj