Cosmopolitan + Cosmo bikini = super ljeto!

24/07/2019

Sve što vam treba ovo ljeto je Cosmo ljetni paket. Vi birate želite li pink ili crni badić. Ili možda oba pa ih možete furati na 4 načina. Badić u crnoj boji je ONE SIZE, a pink je dostupan u veličinama S/M i L

3057

3946

A što još sadrži super sočan Cosmo koji vrvi ljetnim temama o kojima možete raspravljati do jutra, ležeći na plaži, u šatoru ili autu, s bivši, budućim ili sadašnjim?

Nina Slišković Goleš istražila je ljetne fetiše i detektirala što vole cure, a što dečki - u prijevodu što ih pali, a što gasi. Mia Matković upoznala je cure galebove i raspitala se o tajnim taktikama zavođenja koje one koriste u lovu na strance, a Jasmina Rodić istražila je zašto nas Facebook, koji zna sve o nama, i dalje uporno bombardira prastarim uspomenama s ljetovanja.

delfini

Isabella Rakonić nam je odala tajne trikove za super fotke na Instagramu, Sara Schmidt isprobala je najcool neonski make up, Antea Valenta testirala Cosmo badiće, Marina Vujčić istražila hipsterske mise, Elena Mikac otkrila kako snimiti super film za 9000 kuna, a Nađa Irena Fišić doznala je koja je tajna veza između golišavih selfieja i samopouzdanja (sorry, dečki, ali ne vrti se sve uvijek oko vas). Iako... ne bismo imali ništa protiv da nam uletite s kojim komplimentom za kosu, a on se pretvori u nešto više.

dobra fotka - kor (1)vaginapool editorial 2

Ako baš poželite tetovirati uspomenu na ludo i nezaboravno ljeto, svakako zavirite u naš veliki vodič kroz tetovaže koji je za vas pripremio Ivo Parać.

tattoozene galebi

P. S. I ne zaboravite ponijeti Cosmo badić. Vaš Cosmo 4Ever

CosmoCover257web

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj