Cosmo vam poklanja - VisaPure četkicu za čišćenje lica

31/03/2014

Ne, ovo nije čarolija iako VisaPure ima čudesne moći. Čisti kožu i trenutačno uklanja mrtve stanice, popravlja mikrocirkulaciju za blistav ten i povećava učinkovitost krema za njegu lica. Odgovorite na pet pitanja i držite fige da je osvojite baš vi...

U Philipsu su svjesni da je prvi korak do lijepe kože svakodnevna njega lica koja daje vidljive rezultate. VisaPure čisti kožu i trenutačno uklanja mrtve stanice, popravlja mikrocirkulaciju za blistav ten te povećava učinkovitost krema za njegu lica.

Zdrava i mladolika koža postiže se pravilnom njegom. Na površini kože se svakodnevno nakupljaju odumrle stanice, bakterije, prljavština, loj i ostaci make upa, stvarajući tako površinsku barijeru. Redovito i pravilno čišćenje kože olakšava prolazak, a time i učinkovitost aktivnih tvari iz preparata za njegu. Zdravom izgledu kože pridonosi i nježna masaža koja potiče mikrocirkulaciju, povećava dotok kisika, olakšava izmjenu tvari i ubrzava obnovu kože. VisaPure uređaj je idealno koncipiran spoj nježnog čišćenja kože i poticaja mikrocirkulacije.

Koliko je učinkovita VisaPure četkica?
VisaPure je testirana u vrhunskim laboratorijima, a proveli smo i ispitivanje među 100 žena koje su dva tjedna upotrebljavale VisaPure.
Rezultati su sljedeći:
87% njih potvrdilo je da im je koža sjajnija nego s drugim proizvodima za čišćenje lica
95% opisalo je korištenje VisaPure četkice izrazito ugodnim iskustvom za lice
88% žena potvrdilo je da im je koža puno mekša i nježnija
91% naglašava efekt masaže uz VisaPure četkicu.

Zašto nam je potreban električni uređaj za čišćenje lica? Što ne valja s tradicionalnim metodama?
Philips želi pomoći ženama da se osjećaju lijepo i ugodno u svojoj koži, a upravo je pravilno čišćenje kože temelj njezine ljepote. Metode čišćenja lica nisu se previše razvijale tijekom godina, a upravo je to bio povod za razvijanje uređaja kao što je Philips VisaPure s inovativnim pristupom njezi kože. Sve to pomaže ženama da pokažu kožu u punom sjaju istodobno povećavajući učinkovitost njihovih svakodnevnih preparata za njegu lica.

y

NAGRADNI KVIZ:

Vaše odgovore čekamo do 30. travnja.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj