Cosmo vam je pripremio precool virtualne pozadine za vaše Zoom razgovore

02/04/2020

Zašto se brinuti što vam je upalo u kadar – neoprano rublje, prastari posteri, slika bivšeg kada su tu Cosmo pozadine za Zoom video pozive. Ostanite doma i vodite najcool razgovore i sastanke na svijetu. Kako? Pa kao djevojka s Cosmo naslovnice

Budimo iskreni! Zoom je gotovo jedina stvar koja nas drži zajedno. Bilo da čavrljamo s frendicom, pijemo kavu s mamom, šaljemo ljubavne izjave dečku, partijamo s Dua Lipom ili vodimo poslovne sastanke. I da se nas pita ovog trena bismo je nominirali za riječ godine, samo kada nas ne bi mučila jedna stvar. Pozadine. U prijevodu - što nam sve kvragu upada u kadar.

Ajde, priznajte sebi da ste prije svakog video poziva bar neko vrijeme zujali po stanu pitajući se – a) hoće li se vidjeti stari posteri iz dječje sobe, b) neoprano rublje, c) tuš kabina d) brat koji gol do pasa izvodi sklekove.

Bez brige jer Zoom ima genijalno rješenje – super tehnologiju koja omogućava da iza sebe stavimo pozadinu kakvu god želimo. Da, kao na filmu – virtualni green screen kakve koriste u američkim filmovima za specijalne efekte. A sada pljesak za programere iz Zooma, ali i pljesak za Cosmo grafičarku Valentinu koja je napravila par pozadina za sve Cosmo cure i dečke koji se više ne žele brinuti o bespotrebnim detaljima nego se fokusirati samo na razgovor, razgovor, ok i nešto virtualnih pusa.

revarijacije 1

A sada ćemo vam objasniti korak po korak kao baki (bez uvrede drage cyber bakice) kako ih ubaciti u vaše video pozive.

1. Downloadajte sve pozadine koje vam se sviđaju, a zatim se registrirajete na Zoom-u

2. U lijevom uglu vašeg Zoom prozora vidjet ćete ikonicu "Stop video". A tu odmah desno postoji i strelica kojom ćete selektirati “Choose a virtual background”

3. Uploadajte pozadinu i ta-daaa! Upravo ste ušli u Cosmo naslovnicu.

#Ostanite doma i vodite najcool razgovore na svijetu.

#BudimoPovezani

#BudimoCosmo

revarijacije 2revarijacije 4

revarijacije 3

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj