Cosmo princeza traži Scotch® i Deichmann štikle!

31/10/2014

Kažu da cura nikada ne može biti previše sređena, previše uspješna, a mi ćemo dodati - niti imati previše cipela. Probudite Cosmo princezu u sebi, odaberite najdraže cipelice i sudjelujte u COSMOPOLITAN, DEICHMANN i SCOTCH® nagradnom natječaju! Pripremili smo za vas vrijedne nagrade – Deichmann kupone i Scotch® poklon-pakete...

Znamo, što se vašeg dečka tiče, sve bi cure navijale za nogometni klub Chelsea i nosile Chelsea polučizmice koje izvrsno pašu i uz hlače i haljine, a koje su furali cure i dečki još u viktorijanskom razdoblju. Popularnost Chelsea čizmica, odnosno polučizmica ne može se dovesti u pitanje, pogotovo novih Deichmann modela u kojima bismo najradije išle i spavati, no činjenica je da mi cure trebamo i želimo i balerinke i tenisice i tenisice na petu i cipelicu od 3 cm i vrtoglavu visoku štiklu od 12 cm i visoke čizme i rock čizme i šik niske čizme te, naravno, funkcionalnu Scotch® cipelicu koja će nam ukrašavati radni stol efektnije i od pink orhideje.

y

Upravo zato Cosmo, Deichmann i Scotch® pripremili su za vas veliku košaru darova – pogađate cipelica! Sudjelujte u nagradnom natječaju koji traje od 1. studenog do 15. prosinca 2014. godine! U svakom od tri kruga natječaja očekuju vas 5 poklon-bonova Deichmann-200 kn i 5 Scotch® stalaka za radni stol. Požurite!

deichmann 2

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj