Cosmo idealno zimovanje - skijanje u Kranjskoj Gori

08/01/2015

Kranjska Gora slovi kao cjelogodišnje zabavno, sportsko-rekreacijsko središte u Julijskim Alpama. Slikoviti krajolik leži u neposrednoj blizini tromeđe između Slovenije, Austrije i Italije.

Sa svojim širokim rasponom prirodnih resursa predstavlja destinaciju za sve uzraste u svim godišnjim dobima, a još uvijek ostaje najprepoznatljivija po skijanju, natjecanjima i priredbama u zimskoj sezoni. I ove godine će biti u centru svjetskih sportskih događanja, jer će ugostiti već 54. Kup Vitranc i skijaške skokove u Planici.

Sportska događanja će tijekom cijele zime dopunjavati raznovrsni prateći program (od koncerta velikih zvijezda zabavne glazbe, večernjih zabava, raznovrsnih radionica za djecu pod rukovodstvom animatora do romantičnih šetnji uz baklje ili isprobavanje sreće na automatima za igru).

U hotelima Hit holidays (Kompas, Špik i Alpina), Ramada Resort Kranjska Gora (ex Larix) i Ramada Hotel & Suites Kranjska Gora (ex Prisank), koji su uglavnom locirani neposredno uz skijalište, za ovu zimu pripremili su cjenovno povoljne pakete. Smještajnu ponudu dopunjuje široki spektar wellness usluga.

y 

Uživanje u Kranjskoj Gori

I skijaši i on i koji se ne predaju uživanjima na snježnim padinama naći će nešto za sebe. U Kranjskoj Gori možete iz hotela stati na skije i spustiti se niz bijele padine, koje dopunjuje i snježni park za bordere i za sanjkanje; omogućeno je spuštanje i u večernjim satima, zbog osvjetljenja. Ispod skijališta se prostire Snježna plaža na kojoj se možete okrijepiti i uloviti tople zrake sunca.

Sve dodatne informacije mo žete saznati pozivom na broj +386 4 588 44 77; putem e-meila na info@hitholidays-kg.si, kao i na http://hitholidays.si/hr

Boom odmor – 2 x polupansion, povoljne cijene skijaških karata, neograničeno korištenje bazena i mnogo više…

Božić – 4 x polupansion, svečana božićna večera, žive jaslice u ledu, neograničeno korištenje bazena i mnogo više…

Nova godina – 3 x polupansion, svečana večera, neograničeno korištenje bazena, animacija i mnogo više…

Ski paket – 5 x ili 7 x polupansion, uključuje skijašku kartu, korištenje Spa i Wellness centra, neograničeno korištenje bazena, klizanje, i mnogo više...

Skijam besplatno – 2 x noćenje sa doručkom, uključuje skijašku kartu, neograničeno korištenje bazena, vrlo povoljna cijena! Više…

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj