Zbog čega je Billie Eilish sretnija no ikad? Njen novi album je kao stvoren za izležavanje na plaži

28/04/2021

Posljednja godina za mladu pjevačicu definitivno nije bila uzaludna.

Unatoč tome što je, poput svih svojih kolega, bila primorana otkazati turneju prošle godine, 2020., ali ni 2021. za Billie definitivno nisu bile potraćene.

Naime, nakon što je prošle godine, sa samo sedamnaest godina ostvarila Grammy nominaciju za album godine, hit godine, pjesmu godine i najboljeg mladog izvođača, ponosna je pjevačica na svom Instagram profilu s fanovima konačno podijelila vijesti o svom drugom albumu naziva “Happier Than Ever”.

“Ovo mi je najdraža stvar koju sam ikad stvorila te nervozno, uzbuđeno i NESTRPLJIVO čekam da ju poslušate. Ni ne mogu to opisati. Nikada nisam osjećala toliko ljubavi za jedan projekt. Nadam se da ćete osjetiti ono što ja osjećam”, napisala je na Instagramu.

Prvi uvid u njezinu najnoviju kreaciju imat ćemo već 29.4. kada izlazi nova pjesma, a sam album imat ćemo priliku slušati već užarenog 30. srpnja - točno godinu dana nakon izlaska pjesme “My Future”, prvog singla koji je izašao nakon njezinog super uspješnog prvog albuma.

Ono što znamo je da će album imati 16 pjesama uključujući već izdane “My Future” i “Therefore I Am”.

Finneas O’Connell, Billiein brat i suradnik, rekao je kako je album reprezentacija njezinog odrastanja te nastavka njezine priče.

Sara Schmidt

Novo

Komentiraj