Andrea Trgovčević: Cosmo influencerica godine

24/11/2020

Cosmo je uvijek bio slab na cure s kozmopolitskim duhom, no kako stvari stoje, i Cosmo čitateljice su odlučile da će the influencerica godine biti upravo velika svjetska putnica Andrea Trgovčević, vedra i smjela djevojka koja svoja putovanja ne odrađuje nego živi

Život u Cosmu prije korone je doista bio lak. U ovo doba godine bismo, naravno u stankama kada bismo se trijeznili od šampanjca na prazan želudac (sorry, jagode sa šlagom na računamo kao obrok), izbrojili sve te trendy cipele, parfeme, seksi savjete, koktele i broj bi bio spreman za tisak... A danas se, eto, divimo modelima koji se na modnim fotkama grle bez distance, sanjamo o danu kada ćemo bezbrižno nositi crvene ruževe, a ne maske te brojimo sva ta putovanja na koja smo vas odveli u ovom broju dok nam je život na čekanju.

Cosmopolitan 14

Uostalom, našem Cosmu je riječ kozmopolitski upisana duboko u DNK. A tko će nam bolje ostvariti sve te želje za avanturama, putovanjima i upoznavanjem drugih kultura od naše Cosmo djevojke s naslovnice. Andrea Trgovčević ne samo da je osvojila vaša srca nego je i na našem Instagramu natječaju za Cosmo influencericu godine osvojila najviše vaših lajkova snimivši video u kojem je u trideset sekundi na deset različitih jezika izgovorila "Volim te". Osim travel influencerice koja je dosad upoznala sedamdeset zemalja, a samo 2020. obišla njih čak šest, tu je i još jedna smjela putnica – Marina Đukanović koja je sa svojim dečkom na staroj jedrilici doslovce oplovila svijet i s nama podijelila 10 važnih lekcija koje je naučila na sinjemu moru, zarobljena sa svojim dečkom na pet kvadratnih metara.

Cosmopolitan 7

Zvuči poznato i utješno? O, da! Primijenite Marinine savjete na život u pandemiji jer se skoro daju kopipejstati 1:1. A suzdržite se od opasnih koronapartyja o kojima pišemo u ovom broju i tajnih lokacija s nuspojavama. Umjesto toga, radije iskušajte nešto skromniji party, a koji bi odobrio i stručni stožer.

Cosmopolitan 2

Ok, broj gostiju će biti ograničen, ali zato će igre biti užarene. Ne, ovdje ne računamo svajpanje frajera s frendičinog mobitela dok je ona na WC-u, iako... Kad smo već kod odabira frajera u digitalnom katalogu, možda ne bi bilo loše dobro proučiti veliko Cosmo istraživanje o Tinderu i tajnim algoritmima koji zapravo žele da vi što dulje ostanete solo. Ili tekst o tome zašto u 21. stoljeću i dalje vrijede dvostruka pravila preljuba.

Cosmopolitan 12

Ok, možda smo pretjerali s realnim spikama u ovom broju pa ćete zaključiti da je ipak bolje ostati doma i bingati sve te serije, gutati knjige ili slušati mjuzu. Nema frke jer imamo i veliki komparativni test ženskih serija te popis knjiga koje smo otkrili na Interliberu.

Cosmopolitan 11

A dok proučavate Cosmo Beauty Awards dobitnike i beauty trendove budućnosti, nanesite malo crvene boje na usnice jer i istraživanja pokazuju da ništa ne diže brže samopouzdanje i elan od crvenog ruža. I nemojte, pliz, više guglati "Jesam li normalna?" jer mi smo u ovom broju okupili najbolje stručnjake da jednom zauvijek odgovore na sva vaša paranoična pitanja. Radije na internetu potražite destinaciju na koju ćete već uskoro otputovati jer bolji dani stižu... Tako barem kaže jedan Lav u sazviježđu Riba u našem velikom astro vodiču.

Cosmopolitan 13Cosmopolitan 15

Cosmopolitan 10

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj