A VIP gošća Cosmo partyja u Mansionu je...

09/12/2011

...Marina Rađenović koja nas je dovoljno slikovito uvjerila zašto bi baš ona trebala osvojiti VIP stol za četvero i super poklone iznenađenja. Vidimo se 10. prosinca u Mansionu

s

 

Moje novogodišnje želje - U Novoj 2012. želim si isto ono što si zaželim svake godine: puno zdravlja, sreće, dobre energije i ostvarenih novogodišnjih odluka.

Najvažniji dio moje želje su moje cure jer ipak su prijatelji obitelj koju si sami biramo:) One su uvijek tu kada mi je najteže. Sve uspomene koje čuvam vezane su uz njih, nikakva prepreka nam ne predstavlja problem jer uvijek znamo da ih zajedno možemo sve preskočiti. Zajedno se smijemo, plačemo, zabavljamo, partijamo, ispijamo kave uz redovito komentiranje naslove iz najdražeg nam časopisa (Cosma, naravno). Kako sve idemo na različite fakultete, najdraže razdoblje godine su nam zimski i ljetni praznici, kada se možemo neograničeno družiti.

Moram priznati da jaaako dugo nismo zajedno izašle, a spletom okolnosti kocka je bačena, odluka donesena, i baš ovaj vikend napokon imamo okupljanje. Dvije od nas pet slave rođendan (Ivona i Liza) i znam da su one već poslale svoje mailove jer zbilja silno želimo doći baš u Mansion. Molim te, Cosmo, pomozi mi da ih iznenadim i omogućim im proslavu rođendana kakvu zaslužuju. To mi je trenutačno najveća novogodišnja želja, a nadam se da ćeš mi pomoći da se ostvari prije Nove godine, točnije sutra :D

Držim fige do sutra u 15, ovo mi je stvarno zadnja šansa da im omogućim pravu rođendansko-božićnu zabavu! Vidimo se u subotu :) 

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj