Važna obavijest za čitatelje: magazin Cosmopolitan mijenja ritam izlazaka na kioscima

28/01/2021

Dragi naši, želimo vam na vrijeme javiti da se ovaj mjesec, nažalost, nećemo vidjeti na kioscima, ali to nipošto ne znači da ne mislimo nas vas i da zbog ove situacije nećemo biti još povezaniji i bliži s vama...

Ako smo išta naučili u ova 274 izlaska, čitaj 274 prilike da bolje proučimo sve vrste veza, onda je to činjenica da a) ghostanje bi trebalo biti zakonom zabranjeno, b) iskrenost uvijek pali i c) prave ljubavi ne poznaju nikakve prepreke. Istina, u svakom životu ima uspona i padova, blagih valova (mmm, da, pliz, što više to bolje), uzbudljivih roller coastera od kojih ti koljena klecaju (može li mikrodoziranje?) te nepredvidivih situacija kakve ni najmoderniji algoritmi umjetnih inteligencija ne bi mogli predvidjeti (halo majstore, možeš li to smanjiti na nulu?).

Slutite na što ciljamo? Pune 23 godine, ma kako život nepredvidiv bio, jedna je stvar bila sigurna – Cosmo vas je svaki mjesec čekao na kioscima. Nažalost, suočeni s posljedicama koronakrize, ovaj siječanj vam ne možemo zakazati date na naš stari datum, ali držeći se čvrsto, najčvršće točke c) koja kaže da prava ljubav ne poznaje nikakve granice – ni razlike u godinama, ni kilometre udaljenosti – nastojat ćemo se još jače i kvalitetnije povezati s vama.

Našu adresu znate – čekamo vas na www.cosmopolitan.hr, na CosmopolitanHrvatska Instagramu i Facebooku te na e-mailu (cosmopolitan@cosmopolitan.hr).

Pssst! Upravo smo u fazi digitalnog makeovera. Da, posebno se sređujemo, čitajte redizajniramo za vas, a planiramo i neke nove rubrike, uzbudljive sadržaje i interaktivne forme koje će nas još više zbližiti.

P. S. Mjesto susreta i veliki tulum za sve čitatelje (naravno, kada epidemiološka situacija bude dopuštala) javit ćemo vam na vrijeme.

Voli vas vaš Cosmo

#BudimoPovezani #BudimoCosmo

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj