7 smrtnih grijeha na dejtu

27/08/2013

Pogledajte koje su to katastrofalne pogreške koje mogu ugroziti vašu vezu

Seks što prije

Ne postoji pravilo kada je pravo vrijeme za prvi seks u vezi. Međutim, ako inzistirate na seksu i prije nego što vas je dečko uspio upoznati, riskirate da vas svrsta u kategoriju "shema" i izgubi zanimanje za nešto ozbiljnije.

Zbližavanje na brzinu 

Nije preporučljivo ni da se previše brzo otvorite i ispričate mu odmah na početku svoje priče i anegdote iz detinjstva. Normalno je da želite podijeliti svoja osjećanja i uspomene jer vam veza odgovara, ali sačuvajte dio priča i za kasnije. Ne želite da se uplaši zbog previše informacija koje ste mu pružili ili da pomisli kako ste kraljica drame.

Previše poziva/poruka/mailova

Činjenica je da živimo u svijetu gde se mnoge informacije brzo šire i dijele, ali vjerujte nam, pametnije je da budete cool. Muškarci više uživaju kad su lovci, nego plijen. Ako ga stalno zovete i kontaktirate, velika je šansa da ćete ga uplašiti i otjerati nego zainteresirati.  

Špijuniranje

Ništa nije izazovnije od njegova mobilnog telefona, ali ako postoji najveća pretnja za jednu vezu, to je njuškanje i špijuniranje.

Glumljenje orgazma 

Pretvaranje je bezopasno, to je kao bijela laž, zar ne? Pa i nije baš. Na duge staze, vi ne činite uslugu ni sebi ni njemu. On će biti uvjeren da vas njegovi potezi uzbuđuju, pa će teško pomisiti da treba učiniti nešto drugačije. Uostalom, što ako se vjenčate? Zar ćete do kraja života glumiti?

Očekujete da će se promijeniti

Ljudi se teško mijenjaju kako stare, naročito muškarci. Ako postoji dosta stvari kod njega koje vam smetaju, možda je vrijeme da raščistite s njim i pronađete muškarca koji vam više odgovara.

Zapostavljate sebe

Lijepo je da se trudite oko vašeg odnosa i njegujete ga. Ali golema je greška ako zbog veze zapostavljate i ignorirate svoje potrebe. Bez obzira na to jeste li u vezi ili ne, trebalo biste si biti uvijek na prvome mestu.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj