7 albuma koje morate poslušati ove jeseni

18/09/2016

Jesen je stigla i sa sobom donosi niz super albuma koji će razvedriti kišne dane i obradovati brojne fanove diljem svijeta.1. Deap Vally, Femejism

deep valley

Dok slušamo Deap Vally, lako je zaboraviti da na svijetu postoji ijedan drugi rock bend, a sve što nam je potrebno je prvih 10 sekundi „Femejisma“. Pošaljite ovo svim frendovima koji tvrde kako dobar stari rock više ne postoji.


2. AlunaGeorge, I Remember

aluna george

Ako se dosad već niste navukli na „Body Music“, prethodni album super popularnog benda, sad je pravo vrijeme za ponovno otkrivanje svijeta elektroničke glazbe. Album „I Remember“ nudi sve od dancehalla i housea, pa do uvijek popularnog R&B-a i popa. P.S. Poprilično je nemoguće pjesmu „I'm in Control“ poslušati samo jednom.


3. JoJo, Mad Love (14. listopada)

jojo

Ako slučajno naletjeli na njezin teen pop hit „Too Little, Too Late“, kao i tonu drugih velikih hitova, i zapitali se: „Pa gdje je ta cura?“, niste jedini, ali ne brinite, Jojo se vratila – i ona nema vremena za dramu!


4. Lady Gaga, Joanne (21. listopada)

gaga

U tri godine otkako je izašao „Artpop“, Gaga je opsjednuta jazzom (Cheek to Cheek), pjesmama u Broadway stilu i glumom, ali do posljednjeg tjedna nismo imali pojma priprema li i nove glazbene hitove. Iako su mišljenja o njezinom novom hitu, „Perfect Illusion“, podijeljena, Gaga dolazi s novim albumom koji, osim što ima velike šanse biti i najpopularniji do sad, ugošćuje cijelu listu kolaboracija s vrhunskim glazbenicima.


5. Tove Lo, Lady Wood (28. listopada)

tove lo

Osim što nas ima sposobnost natjerati da njezine pjesme slušamo na repeat, Tove Lo je dosad surađivala s brojnim glazbenicima poput Nicka Jonasa i Ellie Goulding, što ju je u kratkom roku pretvorilo i jednu od najzanimljivijih diva na sceni. Pjesme „Cool Girl“ i „Influence“ dovoljni su nam dokaz da će „Lady Wood“ od sad pa do 2017. biti na repeat na svakom kućnom partyju. Osim toga, moramo primijetiti da je Lady Wood odlično ime za album.


6. Sleigh Bells, Jessica Rabbit (11. studenog)

sleigh bells

Sleigh Bells je dosad bio pouzdan izvor punky pep himni, bar u posljednjih nekoliko godina, ali nas uzbuđuje i činjenica da za svoj četvrti album mijenjaju stvari.Prepoznatljivi riffovi neće nikud otići, ali bend odlučno mijenja svoje „poppy“ ritmove eksperimentalnim glazbenim strukturama koje očekujemo s veseljem.


7. Miranda Lambert, The Weight of These Wings (18. studenog)

Svi znamo što se dogodilo kad je Miranda Lambert posljednji put pustila album i gotovo je nemoguće ne očekivati da će ovaj iskoristiti kako bi izrazila svoje stvarne osjećaje nakon razvoda. O svom novom albumu još ne otkriva previše, osim da je za inspiraciju koristila „i dobre i loše dane“. Budući da se do albuma još malo moramo strpjeti, zasad uživamo u prvom singlu, „Vice“.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj