Čemu grudnjak ako u njemu ne možete sakriti vino: 6 tajnih trikova za cuganje u kinu

09/06/2021

Jer je svaki film bolji kad ga gledate dok nosite grudnjak pun vina...

Stara škola na nov način

Bezbojni alkohol već godinama krijumčarimo u bočicama za vodu, a u današnjem društvu, koje je osviješteno o važnosti kvalitetne hidratacije, nije neobično pojaviti se s vlastitom bocom tekućine. Zašto onda svoju ne zamijenite kvalitetnom bocom koja će piće zadržati svježim i hladnim? Naposljetku, nitko ne voli topli rosé.

U stilu Rihanne

“Nakon što se RiRi prošle godine na Coachelli pojavila s pljoskom skrivenom u narukvici, odlučila sam to isprobati na premijeri filma ’Mamma Mia 2’”, kaže Lana (25). “Priznajem, osjećala sam se neobično, ali istodobno genijalno. Doslovno nikoga nije bilo briga što pijem sa zapešća.” Takve super narukvice možete naručiti internetom, a platit ćete ih između 100 i 200 kuna.

Pojačani slatkiši

Iako genijalan, ovaj trik iziskuje malčice više truda pa je najbolje da za njega zadužite frendicu Djevici. Dva dana prije filma vrećicu gumenih bombona namočite u votki (ili nekom drugom alkoholu po vašem izboru). Pobrinite se da su potpuno potopljeni u tekućini i takve ih držite u hladnjaku. Zatim ih osušite i ubacite u zip‑lock vrećicu koju ćete u kinodvoranu unijeti kao nevina djevojka što vi definitivno niste.

Vinski grudnjak

Želite biti prava profesionalka? Onda nabavite WineRack. Riječ je o grudnjaku koji dolazi u tri veličine, a drži otprilike 800 mililitara tekućine. Sve što morate učiniti jest napuniti grudnjak omiljenim pićem te se pobrinuti da nosite majicu koja vam dopušta provlačenje cijevi koja će vam služiti kao slamka. Pada li vam na pamet išta više cool od toga? Nama definitivno ne.

Čemu služe hlače s džepovima?

“Moj 30-godišnji dečko i dalje odbija baciti svoje hlače s džepovima koje je nosio u srednjoj školi”, kaže Elena (23), “ali otkad smo shvatili da su one savršene za krijumčarenje cuge i grickalica, postale su naše go-to hlače za spojeve u kinu.” Da bi stvar bila bolja, to su hlače koje se definitivno vraćaju u modu, što znači da je to (htjeli mi to ili ne) dvostruka pobjeda.

To je samo spremnik za tampon!”

Dio vaše torbe u koje neće ulaziti nijedna ruka osim vaše je džepić u kojemu držite najintimnije stvari. Srećom, Amazon prodaje “tampon pljoske” u koje stane do 300 mililitara tekućine. Nabavite ih nekoliko, napunite ih, stavite u torbu, podijelite frendicama i pretvorite film u igru. I nazdravite svaki put kad se tijekom filma “Ono” na ekranu pojavi crveni balon.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj