5 razloga zašto je super u torbici imati E-book čitač TookBook ER-6003G

29/03/2012

Ima li išta zavodljivije od cure koja sjedi u kafiću, ispija svoj omiljeni napitak i lista knjigu? Ima! Cura koja je otkrila čari čitanja na digitalnom papiru!

s

 

1. E-čitač je tako lagan (velik 152x123x10 mm, težak samo 240 grama ili otprilike kao knjižica od 50 stranica), a u njega stane više od 1000 knjiga pa vam ostane više prostora za vaše sitnice i beauty proizvode.

 

2. Refleksija svjetla s e-čitača minimalna je, što znači da možete čitati i na plaži te tako privlačiti poglede suprotnog spola glumeći da ste nezainteresirani.

 

3. Možete ga ponijeti i na pusti otok ili na dugi vikend s dečkom i biti sigurni da, ako se ne daj bože posvađate, imate ugodno društvo koje vas neće napustiti jer E-čitač troši energiju samo pri okretanju stranice pa zato jedno punjenje baterije traje tjednima. Jedno punjenje baterije (potrebno je oko 4,5 sati) omogućuje dovoljno energije za čitanje od mjesec dana (ako je wireless isključen), odnosno oko tri tjedna s uključenim wirelessom.

 

4. Nećete imati sitne bore jer nećete naprezati oči s obzirom na to da sami određujete veličinu slova, a ni oči vam se ne zamaraju jer, za razliku od kompa, ekran e-čitača ne emitira nikakvu svjetlost, a tekst koji se prikazuje je potpuno statičan.

 

5. Možete se učlaniti u TookBook - prvu modernu e-knjižaru s hrvatskim naslovima, a za svaku kupnju obavljenu na TookBook.com dobivate određenu količinu bodova koje možete zamijeniti za novac pri budućim kupnjama na TookBook.com. A možete ga koristiti kao i fejs. Slično kao na Facebooku, na TookBooku možete svakom članu TookBooka poslati zahtjev za prijateljstvo.


Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj