5 poza koje morate isprobati ako OBOŽAVATE kekse

10/08/2016

Keks na eks. Sve vam je jasno.

Kad je riječ o hrani, čini se da postoji dan rezerviran za svaku od naših omiljenih namirnica, pa tako i ovih, svima omiljenih, čokoladnih keksića.

Da, Amerikanci su 4. kolovoza proslavili Dan „chocolate chip“ keksića, pa smo, u njihovu čast, izmislili pet seks poza kojima ćemo kombinirati dvije svima omiljene stvari – hranu i seks.


1. Keks na grudima

sise

Mislim da se svi možemo složiti kako su keksi i grudi super stvari. Kombinirajte ih tako što ćete leći na stol i podići noge, a kekse poslužiti na svojim grudima. Dok u vas penetrira s nogu, vaš partner može uživati u slasnom desertu posluženom na najbolji mogući način.

2. U strast!

2

U trenutku kad vaš partner s vama bude spreman podijeliti keks, znate da se radi o pravoj ljubavi. Proslavite ju tako što ćete se popesti na partnera i podijeliti jedan... a možda i pokoji orgazam.

3. Doggy slastica

doggy

Ako ovo nije vaša ideja o savršenom popodnevu, onda ne znamo što jest. Uživajte u slavnoj doggy pozi dok vas jednom rukom hrani ukusnim čokoladnim keksima. Apsolutni vrhunac hedonizma.

4. Zločesto trljanje

nuzzle

Postoji jedno pravilo koje vrijedi za oboje – slađe je bolje. Legnite okrenuti jedno prema drugom i stavite po jedan keks na svaki vrat. Grickajte komadiće keksa dok se trljate jedno uz drugo ispuštajući zvukove potpune ugode.


5. (S)Keksi zdravica

5

Čuli ste za zdravicu šampanjcem, ali što je s keksima? Sjednite partneru u krilo okrenuti jedno prema drugome i hranite se keksima... i orgazmima. U slast!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj