5 malo drugačijih božićnih priča

24/12/2020

Nemojte nas krivo shvatiti, obožavamo božićne filmove i Sam u kući gledat ćemo i 101. put, ali sviđa nam se ideja nekih novih božićnih zapleta

  1. Happiest Season

Kristen Stewart u romantičnoj komediji? Čini se da će ovo doista biti čaroban Božić! Happiest Season priča priču o stresu upoznavanja roditelja, izlasku iz ormara, ali i prosidbe. Drugim riječima, riječ je o univerzalnoj priči ispričanoj iz neke druge perspektive.

  1. Holidate

Osim što je riječ o iznimno zabavnom filmu kojeg će voljeti i oni koji se ne smatraju prevelikim fanovima blagdana, ovaj je film možda i najgenijalnija ideja za one koji uživaju u solo životu i jednom zauvijek žele ušutkati one članove obitelji kojima se to baš i ne sviđa. Što se dogodi kad dvoje solo ljudi odluči biti zajedno isključivo za blagdane? Bez brige, nećete požaliti!

  1. The Christmas Setup

Super zabavna komedija o ljubavi dva muškarca koji će morati odlučiti što im je u životu najvažnije. Kao da priča sama nije neodoljiva, dijete u nama skače od veselja što ponovno imamo priliku gledati Fran Drescher u svom svojem prepoznatljivom sjaju!

  1. Christmas Ever After

Neizbježni Hallmarkovi filmovi ugodno su nas iznenadili novim naslovom, točnije, njegovom glavnom glumicom, a riječ je o Ali Stroker, glumici i pjevačici koja je od svoje druge godine života u invalidskim kolicima. Naime, Ali u filmu glumi spisateljicu u susretu s privlačnim muškarcem koji nevjerojatno podsjeća na protagonista njezinog romana.

  1. Blackbird

I za kraj, jedan nešto ozbiljniji film uz kojega će nam zasigurno poteći pokoja suza. Ipak, ne možemo odoljeti zavidnoj postavi koja uključuje Susan Sarandon, Kate Winslet, Rainn Wilsona i Sama Neilla, a riječ je o filmu koji prati terminalno bolesnu majku (Sarandon) koja svoje posljednje blagdane želi provesti sa svojom obitelji. Prije nego ga otpišete kao suviše depresivnog, film je ispunjen pozitivnim porukama i zdravom dozom crnog humora, a riječ je o preradi Danskog filma Silent Heart iz 2014. godine.Sara Schmidt

Novo

Komentiraj