3 mjesta na koja biste trebali špricati lak za kosu

21/10/2014

A koja nisu vaša kosa...

Možda imate zalihe laka za kosu koji vam ne odgovara baš najbolje i koji samo skuplja prašinu. E pa prije nego ga bacite u smeće, dopustite da vas oduševimo s 3 prijedloga za korištenje laka za kosu o kojima garantirano niste imali pojma. Zahvalit ćete nam kasnije!

Vaše obrve

Već smo nekoliko puta pisali o tome koliko su uredne i njegovane obrve bitne i koliko doprinose ljepoti lica. Nemate li vremena za detaljno bavljenje obrvama, našpricajte laka za kosu na četkicu za obrve (nemate li četkicu za obrve, poslužit će i četkica za zube) i počešljajte obrve lagano prema gore. Time ćete postići divne i uredne obrve bez malčice makeupa.

Unutrašnjost cipela

Špricanje unutrašnjosti cipela lakom za kosu, a posebice onih modela koji nemaju praktične remenčiće za kopčanje oko gležnja, spriječit će ispadanje odnosno klizanje cipela s vaše noge. A nema ništa gore nego kada vam cipela sklizne nakon svakih par koraka, zar ne?

Cipele

Lakom za kosu slobodno možete špricati svoje cipele i izvana kako biste im produljili sjaj i dodatno ih zaštitili. Samo nemojte pretjerati s količinom jer što su cipele sjajnije, to izgledaju jeftinije. A ne želite cipele koje izgledaju jeftino!Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj