15 stvari koje bi svaka žena trebala učiniti u dvadesetima

21/03/2014

Otiđite na glazbeni festival u topiću neonske boje i još štošta drugo...

1. Izlazite ili samo spavajte s abnormalno zgodnim frajerom. Koga briga za njegovu inteligenciju, uobraženost i nedostatak manira. Zaslužujete uživati u poštenom muškom tijelu koje će vas dovesti do ludila.

2. Putujte. U dvadesetima je puno bolje novac trošiti na putovanja, nego na stvari. Za stvari ćete imati vremena i novca i kasnije u životu, dok vremena za putovanje nikada nećete imati kao sada.

3. Posjetite neki od brojnih festivala u odjeći ili detaljima neonskih boja. Sada je pravo vrijeme!

4. Slikajte mnošto Instagram fotografija. Jer zašto ne biste? Mladi ste, zgodni, veseli i puni života. Ovjekovječite to kada god možete!

5. Okušajte se u sportu kojeg nikada u životu niste isprobali. Nema veze ako ste potpuni antitalent, barem ćete se zabaviti i upoznati nove ljude!

6. Jedite štogod želite. Doista! Štogod želite! Imate vremena za zdrave prehrambene navike!

7. Provodite vrijeme sa svojim roditeljima. Jer i oni kao i vi postaju sve stariji svakoga dana. A ne želite jednog dana žaliti za vremenom koje niste iskoristili, a mogli ste.

8. Vodite dnevnik. Ili jednostavno razne bilješke i škrabarije koje vam padnu na pamet. Jednog će vam dana biti itekako zanimljive.

9. Kupite crni sako. Jer je to jedan jedini komad odjeće koji možete kombinirati na gotovo sve.

10. Prakticirajte vikende bez make upa. Dajte licu da diše i imat ćete najsavršeniju put ikad! Ne morate svaki dan betonirati lice puderom.!

11. Drastično promijenite frizuru! Npr. ofarbajte se u plavo, ili odrežite šiške, ili obrijte undercut. Mladi ste, kada ćete ako ne sada?

12. Izađite koji put van iz kuće bez mobitela. Znamo da nije lako, ali pomoći će vam da doista počnete primjećivati sve ljepote koje vas okružuju. Umjesto notificationa i sms-a!

13. Nosite tamno ljubičasti ruž za usne. Ako može Rihanna, zašto ne biste i vi?

14. Družite se sa svojom rodbinom. Izađite zajedno, pripremite roštilj i uživajte u prisjećanju na razne obiteljske situacije iz prošlosti.

15. Povremeno otiđite na izlet s najboljim prijateljima. Ili najboljom prijateljicom. Istraživajte, uživajte u mladosti, ludo se zabavljajte!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj