15 razloga zbog kojih trebate novi Cosmo

25/04/2018

I to pod hitno!

15 razloga zbog kojih trebate novi Cosmo

Na planeti Zemlji, postoji misterij koji meteorolozi ne znaju objasniti. Naime radi se o tzv. "Fenomenu 25-og u mjesecu", prirodnoj pojavi kada svakog 25. dana u mjesecu, vrijeme odjednom postaje spektakularno predivno. Nebo se razvedrava, sunce sija, ptičice pjevaju, a u zraku je čista pozitiva.

Da, pogodili ste: ne radi se o nikakvoj prirodnoj pojavi koju meteorolozi ne mogu objasniti, već o danu kada izlazi novi Cosmo, koji je, BTW, od danas na kioscima!

242 4

Osim "Fenomena 25-og u mjesecu", imamo još 15 dobrih razloga zbog kojih vam novi broj Cosmopolitana pod hitno treba!

Razlog 1: JER SLAVIMO!

U ovom broju, slavimo 20. godišnjicu Cosmopolitana u Hrvatskoj, i donosimo party-reportažu s #Cosmopolitan20 najboljeg partyja u gradu

Razlog 2: JER INFLUENCAMO!

Ako vas zanima tko je ove godine pobijedio u natječaju "Ja sam više od selfieja - COSMO INFLUENCERICA GODINE 2018.“, saznajte u ovom broju!

Razlog 3: JER IMAMO MUŠKARCE U SUKNJAMA

Naša novinarka/blogerica Nađa Irena Fišić donosi temu “Zašto se NE trebamo bojati muškaraca u suknjama” u kojoj analizira temu Istambulske konvencije i velike prašine koja se digla oko njezinog usvajanja, te sociološki fenomen muškaraca koji nose suknje (mi ih razumijemo, suknje su udobnije!)

Razlog 4: JER IMAMO 50 NIJANSI FEMINIZMA

Naša novinarka Izabela Laura istražuje polemiku “Smiju li feministkinje biti submisivne” i smiju li uživati u literaturi poput 50 nijansi sive? “Ako je to vaša želja, to je onda i vaše pravo”, kaže Izabela Laura. Više saznajte u (n)ovom broju.

Razlog 5: JER IMAMO PRINCEZE

Marija Radojković donosi analizu Disney-heroina koje možda čuče u nama, a da mi to niti ne znamo. Što nam zapravo poručuju princeze; Pepeljuga, Pocahontas, Snjeguljica i njezinih 7 patuljaka te možete li se pronaći u nekoj od njih?

Razlog 6: JER SPAŠAVAMO VAŠ BEAUTY-ŽIVOT

Imamo i beauty-temu o kozmetičkim tretmanima “na akciji” koje treba izbjegavati, kako da vas ne nasamare sa sumnjivim tretmanima Botoxom i Hijaluronom i kome treba vjerovati kada su beauty-tretmani u pitanju.

Razlog 7: ZBOG JASMINE

Istraživanja pokazuju da se samo 7% komunikacije odnosi na izgovorene riječi, a ostalo je neverbalna komunikacija. Naša kolumnistica Jasmina Rodić u ovom se broju pita koliko smo (ne)vješti u govoru tijela.

Razlog 8: JER ZNAMO SPAVATI

Istražili smo sve o “epidemiji nesanice” koja se upravo dešava svima (pa i nama dok smo pisali tu temu:-).

Razlog 9: JER ZNAMO I PLAKATI

U rubrici Karijera, imamo temu “Je li ikada okej plakati na poslu?” Ne volimo kada nam se plač dešava u javnosti, no kako pristupiti plaču kada nam se počne dešavati na radnom mjestu? Imamo par dobrih ideja - bez prolivenih suza.

Razlog 10: JER IMAMO BEAUTY SPECIJAL (i popuste na L’Occitane)

242 5

U ovom broju čeka vas i posebno izdanje, Cosmopolitan & L’Occitane Beauty Specijal, s kuponima za popust do 20% i zabavnim sadržajem koji će znati cijeniti sve beauty-ovisnice…!

Razlog 11: JER JE MANDY NA NASLOVNICI

Tko? Mandy Moore, zvijezda TV-serijala “To smo mi” (This is Us, za anglofile), otkriva kako je prestala biti pop-princeza, kako joj je bilo kada je sa 23 godine saznala da joj je majka lezbijka te nakon teškog razvoda s glazbenikom Ryanom Adamsom. Mandy nam otkriva koji TV-show voli pratiti, voli li pomfrit ili vino te što misli o kolegama iz serije “To smo mi”. Super intervju.

Razlog 12: JER ZNAMO ORGANIZIRATI VJENČANJE (STRESS-FREE)

Cosmo-novinarka Nina Slišković Goleš, koja je ujedno i friška mladenka, otkriva nam kako preživjeti sav taj stres organizacije vjenčanja i kako da vam taj dan doista bude najljepši?

Razlog 13: JER IMAMO DEJT S MARKOM MIĆUNOVIĆEM

On je model, glumac, turistički animator, organizator evenata, voditelj marketinga, amaterski hokejski trener, Osječanin Marko Mićunović je naš Cosmo Dejt ovog mjeseca, i možemo vam reći, išli bismo i na drugi!

Razlog 14: JER ZNAMO ŠTO RADITI OVAJ MJESEC

Da, “16 stvari koje trebate učiniti ovaj mjesec” je prepuno dobrih koncerata, sjajnih filmova, festivala, kazališnih predstava, knjiga, ruževa za usne, applikacija za pametne telefone, i ostalih Cosmo-stvari koje nismo mogli odoljeti a da ne podijelimo sa vama.

RAZLOG 15: JER IMAMO SEKS-IGRE!

To nam je u genima. Imamo najbolje seks-igre kojih se sigurno nikada ne biste sjetili sami. U spavaćoj sobi ili izvan nje :-)!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj