15 razloga za novi Cosmo

24/09/2019

Novi Cosmo, nova Cosmo brucošijada, novi izazovi, novi dečki, nova odjeća, novi make up i jedna super stara navika - čitanje Cosma

1. Ovaj broj Cosma posvetili smo ovisnosti o dopaminu i serotoninu, lajkovima, recenzijama te utjecaju društvenih mreža na naše mentalno zdravlje. U želji da što manje robujemo glasovitim algoritmima prema kojima krojimo svoj stil života, sve kako bismo se istaknuli i svidjeli, u ovom broju slavimo pravo na greške (i to bez kajanja, molim!), hrabre mlade ljude koji su se otisnuli u svijet u potragu za poslom te mlade revolucionare i buntovnike koji slušaju samo svoje osjećaje!

2. Cosmo suradnik, fotograf i stilist Goran Čižmešija dao nam je genijalne savjete što nositi u prijelaznom razdoblju, kada nije ni dovoljno toplo ni hladno, a sve je to potkrijepio street style fotkama s ulica Pariza i Londona.

3. Ok, znate što želite obući, ali vam se ne da izlaziti iz vlastite sobe. Hrvatske influencerice - Sonja Kovač, Ana Bacinger, Matea Frajsberger i Victorija Druško otkrivaju svoje tajne online šoping adrese. Ako vam se ne da ni surfati bespućima modnog interneta, uvijek možete opljačkati mamin ormar jer sedamdesete su ponovno in.

novicosmomaterijalizaweb 7

4. Sada kada znate što obući, preostaje vam samo da naučite kako miksati parfeme, kako odrezati šiške i ne zažaliti te kako do astronomski duuuugih trepavica.

novicosmomaterijalizaweb 9

5. Nađa Irena Fišić istražila je sve o kontracepciji te kada ćemo dočekati da i frajeri budu na pilulama.

novicosmomaterijalizaweb 1

6. A Nina Slišković Goleš je hrabro progovorila o važnoj temi o kojoj svi šutimo - samoubojstvima mladih.

7. Pripravnica britanskog Cosma istražila je CEO formulu, tj. doslovce je kopirala trikove najvećih šefova iz Silicijske doline i doznala što pali u napredovanju, a što baš i ne.

8. A Iggy Azalea nam je doslovce otvorila srce i iskreno priznala kako je prebrodila sve te izazove - otkazivanje koncerata, preljub i golišave snimke koje su isplivale u javnost.

novicosmomaterijalizaweb 4

9. Ne, nismo zaboravili seks. Cosmo seks-stručnjaci odgovaraju na sva vaša uzbuđena i zaluđena pitanja, a konačno smo riješili enigmu zašto mlađi frajeri izbjegavaju oralni seks.

10. Jasmina Rodić istražila je zašto s godinama postajemo sve otporniji na ljubavne drame.

11. Ili možda, ne? Riješite naš test "Kako izbjeći mine između prvog i drugog spoja".

12. U slučaju da ipak stradate i da vam srce eksplodira, uvijek možete proučiti članak o kampovima za slomljena srca. Ili super istraživačku temu "Koji je vaš broj".

novicosmomaterijalizaweb 5

13. Ili jednostavno poludjeti, baš kao što savjetuje Lotta Sonninen, autorica hit knjige "Čovječe, naljuti se", koja će nam svojim interaktivnim stranicama itekako pomoći da se riješimo negativne energije.

14. Kad smo kod negative, krajnje je vrijeme da naučite sve o vješticama, kako preživjeti Škorpiona i kakvo objašnjenje nudi astrologija o serijskim ubojicama.

15. U slučaju da vam je sve navedeno dosadno, riješite naš super zabavan test "Jeste li baba ili bejb"? I, što kažu rezultati? Koliko vam je godina u duši?

novicosmomaterijalizaweb 3

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj