15 problema solo cura

03/12/2015

Koje u potpunosti razumiju i djevojke koje su u vezi, ali ne žive s frajerom, kao i one koje su u vezi na daljinu i žive same...

1. Kada ste bolesni, proklinjete svoj život jer nemate snage ustati iz kreveta, a baš ste žedni ili vam treba tableta ili nešto slično.

2. Čujete li čudne zvukove usred noći, nema nikoga tko bi provjerio što se to čuje. Nezgodno!

3. Uvijek morate jurcati u poštu kako biste podigli paket jer nema nikoga doma tko bi ga zaprimio ako vas slučajno nema.

4. Nemate nikoga tko bi vam savjetovao što da obučete/zabranio da obučete nešto što vam stoji kriminalno loše/zakopčao haljinu.

5. Sami morate plaćati apsolutno sve račune i režije.

6. Uvijek se pomalo bojite da će vam se nešto dogoditi i nitko vas neće pronaći niti će itko znati da vam se išta dogodilo! Dok ne bude prekasno!

7. Uglavnom živite na bezveznoj hrani jer vam je totalno bezveze i dosadno kuhati samo za sebe.

8. Kada pronađete predivan komad namještaja, muku mučite mozgajući tko će vam ga donijeti doma i sastaviti.

9. Imate li problema sa susjedima, sami se morate baviti s njima i suočavati s glupostima, a to je tako dosadno i neugodno.

10. Izgubite tonu živaca svaki put kada vam se u stanu nešto pokvari. U čemu je uopće problem? Koga zvati??!

11. Poprilično vam je neugodno iz noćnih izlazaka se u sitnim satima vraćati sama kući, pogotovo kraj prolazike kroz one ful mračne i jezive uličice.

12. Do sada ste bacili hrane koja se pokvarila dovoljno da nahranite pola Afrike jer jednostavno ne stignete sve pojesti sami, a nikako da pogodite mjeru.

13. Nema nikoga da se riješi žohara, miša, skakavca, pauka, ose ili bilo koje druge gamadi koja vam se uvuče u stan. Ojojoj!!!

14. Ludite zbog nedostatka odjeće u ormaru budući da trebate danima čekati da vam se skupi jedna mašina!

15. Nema nikoga tko bi vam pomogao s kućanskim poslovima i pospremanjem iliti ako se sami ne primite pospremanja, stan će vam izgledati kao da je u njega pala atomska bomba.Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj