13 stvari koje ste propustili u traileru za dugoočekivani film „Pedeset nijansi mračnije“

14/09/2016

Ako ste trailer pogledali samo desetak puta, ne brinite, netko je to napravio puno više puta kako bi otkrio baš sve što se otkriti može o drugom nastavku seksi trilogije.

OK, nećemo vas kriviti ako ste se tijekom cijelog trailera fokusirali na Jamieve leđne mišiće (i mi smo) i to je potpuno opravdan razlog za propuštanje sitnih detalja i tajni koje će primijetiti samo najveći fanovi.

Pa, sljedeći put kad pogledate trailer, dobro otvorite oči. Ne brinite, njegovi će mišići još uvijek biti tamo i nakon što se vratite s vaše istraživačke misije.

1. Čini se da Seattlov nezavisni tisak ima poprilično neobičan ukus za naslove knjiga. „Izbjegavanje udaraca“ je poprilično „on point“ s obzirom na Christianove seksualne preference, ali o čemu se radi u „Posljednjem daktilografu?“

knjige

2. Christianov dosje o Ani. Činjenica da ima njezin dosje uopće nas ne iznenađuje, ali što u njemu piše? Pa, ako niste znali, Ana na svom bankovnom računu ima 683,16 dolara, a pod političkom pripadnošću piše: „Nije pronađeno“, što znači da Ana nikad u životu nije glasala.

doisje

3. Kim Basinger! Elena, žena koja je Christiana naučila sve što zna o BDSM-u, u knjigama je veliki antagonist. Iako se u traileru pojavljuje samo na trenutak, pripremite se na veliku dramu!

kim basinger

4. Jack Hyde, Anin odvratan šef. U traileru je nešto duže od Ane, ali ako niste čitali knjige, vjerojatno se pitate tko bi taj lik mogao biti. Spoiler alert: Christian nije njegov pretjerani fan.

šef

5. Ovaj poster s medvjedićem na maskirnom balu. Pretpostavit ćemo da je riječ o posteru za dobrotvornu organizaciju koja je pripredila bal, no ako smo dosad nešto naučili, onda je to u filmu očekivati baš sve.

medo

6. Anin portret. Fotograf je José – da, onaj frajer koji jednostavno ne želi prihvatiti činjenicu da ga Ana ne gleda na taj način. Mislim, on možda ima dobre fotografske vještine, ali Christian ima brod i helikopter. Stvarno se želiš natjecati s tim?

porter

7. Rita Ora! Ako ste mislili da Rita nije u filmu, prevarili ste se! Je, i to na obiteljskom portretu. Možda nam Mia ponudi koju informaciju više o „Posljednjem daktilografu.“

rita ora

8. Ova užasna slika u kupaonici. Da, da, znamo da postoji vrlo mala šansa da ste ovu i primijetili tijekom vruće (i najvlažnije?) scene u traileru, ali WTF je ovo? Izgleda kao nešto što bi trebalo biti u jednom od onih restorana u kojega nikad niste ušli, ali redovito naručujete iz njega kad ste mamurni.

slika

9. Ova usputna skulptura nečije glave u Christianovom uredu. Počinjemo misliti da Grey ima jedinstveni ukus u svemu.

glava

10. Ovo tužno drvce za nakit u Aninoj sobi. Ana sad dobiva prave dijamante. Možda je vrijeme da joj Christian nabavi i pravu kutiju za nakit?

drvce

11. Znak u Aninoj kuhinji na kojemu piše „STOP MOVING (Prestani se micati)“. Možda ne vidimo cijelu sliku, možda je „DON'T“ ispalo iz kadra, ali bi bilo super fora zamišljati da je Ana toliko razbacana po cijelome svijetu da joj je potreban znak koji će ju upozoriti da ne zaboravi disati.

don't move

12. UFC posteri u Christianovoj sobi iz djetinjstva. Moglo je biti gore. Mogao je biti Scarface. Ili Baywatch.

ufc

13. Christianov tjelesni čuvar. Koji je posvuda.

bodyguard

Stvarno, posvuda je.

body 2

Molim vas, dajte ovom čovjeku povišicu.

body 3

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj