13 dobrih razloga za novi Cosmo (koji je na kioscima, BTW!)

25/05/2017

"Look at me", na kioscima sam! Novi broj za lipanj 2017. donosi vam 13 dobrih razloga za (ne samo) listanje, nego i čitanje.

1. Prvo, zato što je naslovnica SPEKTAKULARNO ATRAKTIVNA. Nije da se hvalimo, ali - ipak se hvalimo!

2. Zato što imamo Hilary Duff na naslovnici, curu koja ne očajava ako nema dečka, pa ne morate niti vi. U intervjuu Hilary otkriva sve o svom novom dečku, osobnom treneru Jasonu Walshu, razvodu od hokejaša Mikea Comrieja, zašto je promijenila menadžera, mrzi li Valentinovo, i zbog čega je uvjerena da je sasvim prosječna cura.

NOVI COSMO 2

3. Zato što imamo priču o milenijalcima koji već sa dvadeset godina imaju dijagnosticiranu depresiju. Naša novinarka Jennifer Savin (24) prijavila se u kliniku koja tvrdi da ima lijek protiv depresije, i otkrila je da…

4. Jer vam, inspirirani filmom “The Circle”, koji ovih dana igra i u hrvatskim kinima, istražujemo što sve internet i društvene mreže znaju o vama i kako se zaštititi od hakera.

NOVI COSMO THE CIRCLE

5. Jer imamo 11 trikova kako pronaći novi posao, i (najvažnije od svega), kako napisati savršeni CV. Imamo i primjere!

6. Naravno, imamo i seks-test. Ovaj puta je golem, i na jako visokom nivou. Toliko, da smo ga prozvali “Superteška SEKS—ŠKOLA, Generacija 2017.”

7. Imamo i vaša SEKS P&O pitanja - i odgovore! (npr., Što znači izgubiti nevinost ako sam lezbijka?) i druge seks-odgovore koje možete dobiti samo od Cosma.

8. Zbog kolumne naše glavne urednice Aleksandre Orlić, koja nam donosi svoju analizu “ljubavne hipohondrije” i zbog čega naš unutarnji glas uvijek želi sabotirati svaku vezu - i nudi nam rješenje!

9. Zbog samopouzdanja. Imamo BEAUTY priču u kojoj smo ispitali Cosmo čitateljice i zamolili ih da nam kažu što im na plaži “ubija samopouzdanje”. Otkrili smo da 92% cura tvrdi da su to, redom:

- akne
- neujednačena boja kože
- sitne bore
- dlačice na tijelu
- celulit naš svagdašnji
- tamni kolutovi ispod očiju

PROLJETNO BUĐENJE 5 PRAVILA

Najbolje od svega, za svaku od “ubojica samopouzdanja”, imamo i rješenje. Koje djeluje 100%. No BS.

10. Zbog ispovijesti dermatologinje Elizabeth Tanzi, koja je, unatoč svojoj profesiji i upućenosti, dobila rak kože. Kako se zaštititi od sunca, kako spriječiti rak kože, i kako si spasiti život?

cream mrlja

11. Jer znamo koju hranu treba jesti ako ste u mamurluku.

GIRLS ANANAS GOOD MORNING PINEAPPLE DONUT 18

12. Zato što imamo i (vrlo) ozbiljnih tema: naša Nina Slišković nam donosi sjajnu priču o curama koje su pobijedile svoju tešku dijagnozu - u glavi.

13. I zato što imamo 30 haljina koje će vam hitno trebati onog trenutka kada ih ugledate. Bez pretjerivanja.

P.S. I zato što imamo novi poklon za pretplatu.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj