11 dobrih razloga za novi Cosmo

25/05/2020

Novi broj je na kioscima (i online),
a mi vam imamo 11 važnih stvari za reći

Da, dobro ste shvatili, novi broj Cosmopolitana s Malom slatkom lažljivicom na naslovnici—je na kioscima (i naravno, online). Osim 116 stranica supersočnog sadržaja koji će vas barem malo dovesti u normalu nakon velike COVID-19-izolacije, imamo točno jedanaest važnih stvari koje želimo naglasiti. Krenimo! 

1. “KAKO JE MOGLA?”

cosmo 267 Shay intervju

Kada je reper Drake nedavno pozvao “Malu slatku lažljivicu” Shay Mitchell na svoj rođendanski party, Shay je—normalno—prihvatila poziv, i otišla na party. Nije niti sanjala da će jedna objava na Instagramu (na kojem ima 27 milijuna followera) izazvati lavinu negativnih komentara. Naime, Shay je taman nekoliko tjedana prije, rodila curicu Atlas, a hejteri, dušebrižnici i ostali su se našli pozvani da komentiraju kako ona—kao majka—ne bi trebala biti na tom partyju. “Iskusila sam hejtanje. No ono što je doista važno jest što ćete s tim komentarima napraviti. Ja sam odlučila da me nije briga. Ako sam ja sretna i ako su svi koji su oko mene sretni, nemam se zbog čega brinuti” Ova izjava naše cure s naslovnice iz njezinog prvog intervjua nakon trudnoće, prvi je dobar razlog za novi broj Cosma koji je od danas na kioscima (i naravno, online). 

2. ŽIVOT NAKON KORONE 

cosmo 267 nakon krize

Dok ovo pišemo, pandemija još nije završila. Ovdje smo kako bismo vam pomogli prokljuviti što s poslom koji ste izgubile, s vezom koja nije preživjela, s financijskim udarcem koji vas je zadesio, s vjenčanjem koje ste otkazale, s tjeskobom s kojom se borite i ostalim problemima zbog kojih noćima ne spavate. Kako nastaviti život nakon krize pandemije koronavirusa COVID-19? 

3. STALKANJE NJEGOVE BIVŠE

s

“Neka se prva odjavi s Facebooka ona koja nije potajno virila na profil dečkove bivše... Svi smo i dalje online, zar ne?” Cosmo-kolumnistica Jasmina Rodić proanalizirala uzduž i poprijeko temu “stalkanja” njegove bivše cure. Bez judganja.

4. JESTE LI EUROSONG MATERIJAL?

cosmo267-eurosong-0221359046

Stvar koju ste sigurno nikada niste pitali (a možda biste trebali) je “biste li vi mogli pobijediti na Eurosongu?” Riješite naš zabavni kviz i saznajte kako biste prošli na najzabavnijem festivalu eurotrasha, i euro-manje-trasha.

5. BEŽ NIJE BEZVEZE BOJA

streetstyle

Sjećate li se da ste gledali ijedan film povijesne tematike a da u njemu nije bilo bež odjeće? Možda vam nije upala u oko, ali u prosjeku je ima više nego crne i sive. Toliko je neutralno zahvalna da se može reciklirati i kombinirati do beskonačnosti u različitim stilovima! Naš Goran Čižmešija istražio je sve o toj (tobože) dosadnoj boji i definirao razliku između “londonske bež” i “pariške bež”.

6. JESTE LI PRONAŠLI SVOJ OTOK SREĆE?

COSMO 267 LIBIDO

Kako su klitoris i vulva nakon višestoljetnog skrivanja postali glavna lifestyle i wellness tema? Cosmo donosi veliki dosje ženske seksualnosti.

7. AH, STEZNICI

“Jednom sam nosila steznik toliko dugo da mi je bedro doslovno utrnulo”. Saznajte kome se to desilo u temi o steznicima, dok čekamo da se nastavi sezona vjenčanja. Donosimo vam jednu priču s poukom (i upozorenjem).

8. GENERACIJA COVID-19

Kako je pandemija koronavirusa COVID-19 promijenila život studenata? Istražujemo sve o predavanjima na daljinu, dobrim i lošim stranama.

9. TIK-TAK, IDE TIK-TOK!

tik tok

Ako i dalje mislite da govorimo o bombonima ili vas zovemo na ping-pong, možda je vrijeme da se uključite u najveći hype na svijetu i upoznate aplikaciju koja je oduševila svjetske zvijezde, modne i beauty brendove. A možete se uključiti i u koji challenge te zapjevati i zaplesati.

10. STALNO SI U PIDŽAMI?

velika moda

Imamo i modne inspiracije. Dokaz da sve može ići sa svačime.

11. ASTRO-OPTIMIZAM

astro

Imamo i horoskop. I listu stvari kojima se, tvrde astrolozi, svi možemo veseliti.

Over & out.

I.P.

Novo

Komentiraj