10 dokaza da niste materijal za cimerstvo

05/05/2017

Pronalazite li se u ovom tekstu, zaboravite na dijeljenje prostora s bilo kim...

Mrzite dijeljenje! Ičega! Ne želite dijeliti kupaonicu, gledanje televizije, wc školjku, hranu, niti bilo što drugo. Ne želite ni sa kim dijeliti čak ni zrak koji udišete! I točka!

Ne možete spavati ako vam u sobi nije potpuna tišina. Smeta vam tuđe vrpoljenje, pa čak i zvuk tuđeg disanja.

Jednostavno ne možete shvatiti zašto bi netko prljavu zdjelicu, tanjur ili šalicu ostavio u kuhinji na ormariću ili u sudoperu umjesto da ju jednostavno odmah stavi u perilicu. Pomisao na imalo nereda u stanu u trenu vam pokvari raspoloženje.

Obožavate sami se izležavati na kauču uz uživanje u omiljenim serijama i filmovima i krajnje vam je nezamislivo da netko to vrijeme dijeli s vama ili, ne daj bože, predlaže da se gleda nešto drugo.

Izaziva li samo zamišljanje situacije da krećete prema hladnjaku u želji da nešto pojedete ili popijete da bi, čim ga ovorite, shvatili da toga nečega više nema u vama ludilo, ni ne pomišljajte na suživot s nekim.

Ponekad postajete iracionalno agresivni samo zato što je netko u vašoj blizini. Ono što cijenite više od ičega vaše je slobodno vrijeme u kojemu uživate u samoći.

Imate toliko odjeće da vam, koliko god ormara u stanu postojalo, uvijek nedostaje mjesta. I ne pada vam ni na kraj pameti dijeliti dragocjene garderobne kapacitete s nekim.

Nema ni najmanje šanse da biste trpjeli nuždu iščekivajući da netko drugi izađe iz wc-a.

Obožavate goli provoditi svoje slobodno vrijeme doma. Ili barem poprilično razgolićeni. I ne pada vam na pamet da si to zadovoljstvo zbog suživota s nekim morate uskraćivati.

Vaši jutarnji i večernji rituali uljepšavanja i njege lica i tijela nipošto ne smiju biti stvar pregovora. Kada su takve stvari u pitanju, nema mjesta kompromisima niti pregovaranjima. Ni u najluđim mislima!

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj