Život Kim Kardashian danas izgleda potpuno drugačije

23/01/2017

Poznata starleta objeručke je prigrlila ponizniji način života...

Otkako je opljačkana i zlostavljana u Parizu, Kim Kardashian prigrlila je nešto ponizniji stil života. 36-godišnja zvijezda kojoj je ukraden nakit u vrijednosti od nekoliko milijuna dolara prilikom provale u njezinu hotelsku sobu, odlučila je promijeniti puno toga u godini koja je pred njom.

Izvor blizak Kim za HollywoodLife.com je rekao kako se Kim vratila poslu i snimanju showa 'Keeping Up With The Kardashians'. Nova joj je godina donijela mnoge izazove, no ona je potpuno promijenila način na koji im pristupa, kao i to kako će se nositi sa svojom karijerom. Dani života pred fotografskim objektivima navodno su iza nje, a prigrlila je puno skromniji život.

Kim i Kanye prošli su kroz težak period, napad na Kim doveo je do toga da je i on prošao kroz liječenje i teške trenutke dok je bio hospitaliziran zbog nedostatka spavanja i pretjerane iscrpljenosti. Glasine o njihovom razvodu očito su bile samo to, budući da je Kanye velika podrška suprugi i da ju redovito prati na snimanjima. Iako se mnogo pisalo o njihovim problemima, par radi na tome da sve izglade.

'Kim provodi puno vremena sa suprugom i ne čini se kao da imaju plan razvesti se. Stvari trenutno možda nisu fantastične, ali oni rade na tome da budu što bolje. I Kanye se dosta primirio, a što Kim puno znači. I otkako njen život nije potpuno kaotičan, ima puno više razumijevanja i strpljenja u odnosu s njim. I sve je sigurnija u njihovu zajedničku budućnost.'Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj