Zbog čega je princ Harry dan prije vjenčanja zvao bivšu?

24/05/2018

Ups!

Možda ste na vjenčanju princa Harryja i Meghan Markle uočili stanovitu osobu imena Chelsy Davy, Harryjevu bivšu curu. Kao da ta situacija nije bila dovoljno čudna, TV-kamere su je, naravno, prikazale nekoliko puta tijekom prijenosa. Valjda su očekivali da će Chelsy za vrijeme ceremonije, recimo, okretati očima. Ah, ljudska priroda, režiseri & kamermani.

CHELSY DAVY 3

Kadar iz TV-prijenosa kraljevskog vjenčanja...

Mislim da se svi možemo složiti da je dolazak Chelsy na vjenčanje svog bivšeg dečka bio za svaku pohvalu, a čini se i da je njezina odluka stigla odmah nakon telefonskog razgovora koji je imala dan prije vjenčanja s Harryjem.

CHELSY DAVY 4

Chelsy i Harry bili su zajedno od 2005. do 2010. godine

“Bio je to njihov oproštajni telefonski razgovor, u kojem su se oboje suočili s činjenicom da Harry ‘ide dalje’," nepoznati je izvor blizak obitelji časopisu Vanity Fair. "Chelsy je bila emocionalna, bila je u suzama i skoro nije htjela doći na vjenčanje."

CHELSY DAVY 2

Očito ju je Harry uspio razuvjeriti, jer Chelsy je na vjenčanju bila jako dobro raspoložena.

CHELSY DAVY 1

Ako niste znali, Harry & Chelsy su bili zajedno od 2005. do 2010., a nakon raskida, čini se da nije bila shrvana.

“Bilo je jako intenzivno: ludo, zastrašujuće, i ponekad neugodno. Za mene, kad je bilo loše, bilo je jako loše. Nisam se mogla nositi s time," Chelsy je rekla u intervjuu koji je dala na temu svog perioda života s Kraljevskom obitelji.

“Ali na kraju, mislim da ćemo uvijek ostati dobri prijatelji.", rekla je Chelsy.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj