Zašto su se "Carrie" i "Samantha" toliko posvađale?

12/02/2018

"Ako nisam bila dovoljno jasna, sada ću biti: ti nisi moja prijateljica!" Što se točno desilo između Sarah Jessice Parker i Kim Cattrall?

Neprijateljstvo između četiri izvorne članice 'Seks i Grada' ne pokazuje nikakve znakove opadanja, a pogotovo ne između Sarah Jessice Parker & Kim Cattrall. O snimanju trećeg dijela Seksa i grada 3 nema niti govora, prenosi Vanity Fair.

Kim Cattrall je više puta rekla kako neće sudjelovati u snimanju 'Seks i grada 3' (koji je u planu), i pritom je navela da ona i Sarah Jessica Parker nisu prijateljice. U nedavnoj objavi na Instagramu, od S.J.P. zahtijeva da se prestane ponaša kao da su neodvojive, kakve su bile u seriji iz devedesetih.

kim vcatrall

"Ne trebam tvoju ljubav i potporu u ovom tragičnom trenutku", napisala je Kim Cattrall na Instagramu, upućujući na preranu smrt Cattrallovog brata Chrisa, koji je ranije ovog mjeseca umro, i Parkerove nedavne sućuti koju je uputila. Ona nastavlja: "Tvoje kontinuirano komuniciranje je bolan podsjetnik na to koliko si bila okrutna onda, i koliko si okrutna sada. Dopusti mi da budem potpuno jasna. (Ako još nisam bila). Ti nisi moja obitelj. Ti nisi moj prijatelj. Dakle, pišem ti da ti kažem posljednji put da prestaneš koristiti našu tragediju kako bi vratila svoj imidž 'dobre cure'."

sarah jessica parker se razvodi

Niti Sarah Jessica niti Kim do sada nisu dale niti jedan ozbiljan intervju u kojem objašnjavaju što se to točno dogodilo između njih, no Kim Catrall je ipak u TV-intervjuu za Piersa Morgana izjavila kako se "Sarah Jessica Parker nije ponašala prijateljski", ne navodeći detalje.

A post shared by Kim Cattrall (@kimcattrall) on

Mislimo da je sada idealan trenutak za intervju s Oprah, ili za napisati knjigu. Kim, na posao!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj