Zašto obožavamo Emmu Stone

17/12/2014

Slavna je glumica progovorila o tome zašto nije na Twitteru i Instagramu, a njezini nam je razlozi čine još dražom...

Emma Stone utjelovljuje sve ono što bismo ili same željele biti, ili osobu koju bismo voljeli imati kao najbolju prijateljicu. Jednostavna, šarmantna i izrazito inteligentna, ova nas popularna glumica svakim svojim nastupom podsjeti zbog čega je toliko obožavamo.

U današnje vrijeme kada smo okruženi sveprisutnom tehnologijom, i kada su društvene mreže sastavni dio naših života, kada velika većina nas ima potrebu svidjeti se drugima i potvrdu tog sviđanja svakodnevno traži na društvenim mrežama, gotovo je endemično susresti nekoga tko želi biti što dalje od svog tog medijskog i internetskog ludila. A iznenađenje je tim ugodnije kada se radi o osobi koja bi zahvaljujući svojem pozivu i karijeri na takvo nešto trebala biti naviknuta.

Da se razumijemo, daleko od toga da smatramo kako je poželjno ili u redu biti svakodnevno pod povećalom javnosti, bilo zahvaljujući odabiru karijere, bilo radi interesa javnosti, no neosporna je činjenica kako većina zvijezda upravo redovitim pojavljivanjem u medijima i svakodnevnim aktivnostima na društvenim mrežama nastoji održati i povećati svoju popularnost. Mnogi su oni koji u tom začaranom krugu prelaze granice dobrog ukusa te nerijetko pružaju uvid u svoj život i više no što je poželjno, a kamoli potrebno.

A upravo u takvom društvu moralno izvrnutih vrijednosti, pravo je osvježenje spoznati da još uvijek postoje oni koji razmišljaju na drugačiji način. Ugodno je iznenađenje shvatiti da i dalje postoje oni kojima su dostojantvo i privatnost koji nerijetko idu ruku pod ruku i dalje na prvom mjestu. Jedna od takvih je i Emma Stone, glumica koju s razlogom volimo sve više, sa svakom njezinom izjavom i prezentacijom njezinih misli.Photo credit: Profimedia

Mia Borčić

Novo

Komentiraj